Veiligheid & wonen

U wilt een veilig thuis voor iedereen die bij u aanklopt. De problemen zijn divers - evenals de oorzaken - en staan zelden op zichzelf. Dat maakt het soms lastig om ze echt goed aan te pakken. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing. Kostenefficiënt en met oog voor elkaar.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Woonondersteuning voor mensen die zelfstandig wonen. We werken aan het versterken van de eigen kracht en het zelforganiserend vermogen.

Een veilige en stabiele woonomgeving voor jeugdigen met een verstandelijke beperking. Maatwerk en nabijheid op basis van de zwaarte van de beperking.

Soms hebben ouders of mantelzorgers van een kind (zowel 18 – als 18+) met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking even een adempauze nodig.

Deze trainingen bereidt de deelnemer voor op zelfstandig(er) wonen. Bijvoorbeeld: hoe maak je contact met je buren en hoe kom je rond?

Ondersteunen en coachen van de hulpvrager bij het vinden van een nieuwe woning. Passend bij de problematiek en het budget. Ook proberen we het eigen netwerk te activeren om hierbij te ondersteunen.

Een Buurtcirkel is een groep van 9 tot 12 deelnemers die bij elkaar in de buurt wonen. Met eigen talenten en vaardigheden ondersteunen ze elkaar. Het sociale netwerk vergroot.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. Iemand heeft een eigen zelfstandige woning. Als het nodig is, kan de wooncoach snel ter plaatse zijn.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. Iemand woont tijdelijk zelfstandig in een woning van Pameijer. En heeft nog (even) nabijheid nodig.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. De invulling van het traject is voor iedere cliënt anders. We kijken steeds naar ontwikkelkansen.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. We kijken steeds naar ontwikkelkansen. Ook al woont iemand langdurig bij Pameijer, niemand staat stil.

Ondersteuningen

Sluit map

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.