Participatie & werk

U wilt graag dat iedereen meedoet in de samenleving. Dit kan de druk op wijkteams en mantelzorgers immers ook verlichten. De oplossingen liggen vaak in de lokale demografie, infrastructuur, regelgeving of publieke voorzieningen. Wij helpen u graag de problematiek te analyseren en kostenefficiënte diensten te vinden voor de uitvoering van uw beleid.

Wil je talenten (verder) ontdekken en ontwikkelen? Zoek je een baan bij een bedrijf? En sta je ingeschreven bij Pameijer?

Tijdens deze opleiding werkt de deelnemer aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij leert hoe hij zijn ervaring als cliënt in de psychiatrie en/of verslavingszorg kan inzetten om anderen professioneel te ondersteunen.

Trainingen voor mensen die willen groeien in hun vakgebied. Of voor mensen die bepaalde beroepsvaardigheden missen en hun kansen op een baan willen vergroten.

Een betrouwbare en een prettige collega zijn, is belangrijk om een baan te vinden en te houden. De deelnemer leert o.a. inzet te tonen en om te gaan met regels.

De trainingen ‘Skills’, ‘Sollicitatietraining’ en ‘Jobs’ bereiden mensen voor op het vinden van een baan. Bovendien activeren en motiveren de trainingen om werk te zoeken.

Iemand werkt individueel bij een bedrijf. De ondersteuning van een leerwerkcoach is zo veel mogelijk op afstand. Digitaal of telefonisch. Doel is om door te stromen naar regulier werk.

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van ongeveer 16 personen Met ondersteuning in de nabijheid van een leerwerkcoach. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Iemand participeert zoveel mogelijk in de samenleving door het doen van werkzaamheden in de buurt. Of op de Beschermd plus-locatie. Er is continue ondersteuning. Het biedt veiligheid en vastigheid tijdens de dag.

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van minimaal 8 personen. Met continu begeleiding van een leerwerkcoach en praktijkondersteuner. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00