Over Pameijer

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Dat drijft ons elke dag. Wij geloven namelijk dat iedereen ertoe doet. En dat onze samenleving pas een samenleving is als we doen wat het woord betekent: samen leven.

Pameijer Vindingrijk 2024 - 2027

Met Pameijer Vindingrijk 2024-2027 kiezen we koers  voor de komende drie jaar. Dit doen we in een tijd die bol staat van uitdagende veranderingen. We weten dat die veranderende wereld invloed heeft op onze organisatie. Met deze koers, zoals die er nu ligt, zijn we dus niet klaar. We moeten ons blijven verhouden tot de ontwikkelingen in de samenleving en dilemma’s die er zijn en nog gaan komen.

De koers Pameijer Vindingrijk 2024-2027 geeft richting aan de toekomst. We hebben alle vertrouwen dat we met deze koers ook de komende drie jaar het verschil gaan maken voor cliënten. Het is een periode waarin we onze 100ste  verjaardag vieren. In 2026 bereiken we deze gave mijlpaal;  een kroon op het werk van oprichter dr. J.H. Pameijer. Met zijn vernieuwende aanpak liet hij mensen met een beperking  meedoen in de samenleving. Daar was toen veel durf en vindingrijkheid voor nodig.  Wij gaan met dezelfde durf en vindingrijkheid een vervolg  geven aan zijn gedachtengoed en samen aan de slag  met de koers Pameijer Vindingrijk 2024-2027. En zo de volgende stap te zetten in onze verandering van zorg- naar  ontwikkelorganisatie.

Lees meer in ons koersdocument Pameijer Vindingrijk 2024-2027.

Dit doen wij (zo)

We ondersteunen kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking. Of het nu gaat om opgroeien, opvoeden, wonen, werken, vrije tijd of sociale contacten. Dit doen wij op een vindingrijke manier.

Lees verder

Samenwerken?

Gemeenten, werkgevers, investeerders, scholen, kinderopvangverblijven; zonder onze samenwerkingspartners zijn we nergens. Verken wat dit voor ú kan opleveren.

Lees verder

Meedenken

Zorg kan natuurlijk altijd beter. Daar heb jij vast goede ideeën over. Heb je een klacht, compliment of tip? Die horen we heel graag! Of je nu cliënt, familielid of medewerker bent. Want hoe meer meedenkers, hoe beter.

Lees verder

Feiten & cijfers

Voor iedereen die het fijne over ons wil weten. Trouwens, mis je informatie? Of is iets niet duidelijk? Laat het ons vooral weten, dat waarderen we enorm. Meer weten over feiten & cijfers?

Lees verder

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Meld je aan voor de online nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief van Pameijer. En blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en achtergrondverhalen.