Alles voor werkgevers

Wilt u als ondernemer echt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de slag? Pameijer maakt dé match tussen bedrijven en mensen met een arbeidsbeperking. Zo voegen we waarde toe aan uw bedrijf, sociaal en financieel. Een MVO boost die werkt! Dus bent u een werkgever die verder kijkt en uitgaat van kansen en mogelijkheden, dan is het tijd voor een afspraak. Tijd voor Pameijer Werkt!

Wat doen wij?

Blijft er werk liggen waar uw medewerkers niet aan toekomen? Wij denken graag met u mee over de oplossing. Samen kijken we welk werk er gedaan moet worden. En helpen u bij het zoeken naar de juiste werknemer voor deze taken. Iemand die een waardevolle bijdrage levert aan uw bedrijf. Onze jobcoaches ondersteunen de werknemers met een arbeidsbeperking. Zowel op afstand als on-the-job. En wij zorgen voor trainingen en coaching op maat.

Arbeidsparticipatie

Pameijer is een expert op het gebied van ondersteuning bij arbeidsparticipatie. Door de Participatiewet vinden meer mensen een baan. Het mes snijdt aan 2 kanten. U biedt iemand met een (arbeids)beperking de kans om zich te ontwikkelen en een sociaal gewaardeerde rol te vervullen. En met een werknemer uit het doelgroepenregister draagt u bij aan het realiseren van de banenafspraak. De afspraak tussen werkgeversorganisaties en overheid om banen te creëren voor mensen met een ziekte of beperking.

Blijvend betrokken

Onze ondersteuning houdt niet op bij het plaatsen van een geschikte medewerker. Ook na de indiensttreding blijven wij betrokken. Met ondersteuning voor de medewerker, maar ook voor collega’s. Bijvoorbeeld met een training voor uw medewerkers hoe zij de collega aansturen en begeleiden. Zo kunnen zij prettig en effectief met elkaar samenwerken.

onze partners

Voordelen Pameijer Werkt

  • Gemotiveerde en gedreven medewerkers. Mensen, ondersteund door Pameijer, staan voor hun werk. Ze zijn trots op hun werk en bijdrage aan de samenleving. Samen kijken we naar het soort werk dat u gedaan wilt krijgen om een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. 

  • Ontzorgen en ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat iemand een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw bedrijf. Met coaching on-the-job, trainingen en duidelijke afspraken, vastgelegd in een Plan van Uitvoering of draaiboek. 

  • Financiële voorzieningen. Als u mensen met een arbeidsbeperking een kans geeft, staan er vaak financiële voorzieningen tegenover. Pameijer adviseert u graag over het inrichten van administratieve zaken. Wij zijn goed op de hoogte van regelingen, financiële voordelen en wet- en regelgeving.

  • Positieve beeldvorming (inclusieve arbeidsorganisatie). Een organisatie die mensen een kans geeft kan rekenen op een positieve uitstraling.

  • Samenwerking met een expert op het gebied van arbeidsparticipatie. Pameijer staat voor u klaar met een passende oplossing.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Meld u aan voor de online nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de online nieuwsbrief van Pameijer. En blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en achtergrondverhalen.