Kleinschalige woonvorm

Een veilige en stabiele woonomgeving voor jeugdigen met een verstandelijke beperking. Maatwerk en nabijheid op basis van de zwaarte van de beperking.

Veilige en stabiele omgeving

De kleinschalige woonvorm kenmerkt zich door een veilige en stabiele omgeving, een vast team van woonbegeleiders en continuïteit. Samen met ouders werken we aan de ontwikkeling van de jeugdige. In een langdurige (groeps)leefomgeving. De woonvorm gaat uit van maatwerk en nabijheid op basis van de zwaarte van de beperking en de urgentie van de problematiek.

Doelgroep

De jeugdigen hebben een verstandelijke beperking (deels ZZP VG 3, 4 en hoger) en zijn fysiek zeer kwetsbaar. Veelal in combinatie met ontwikkelingsstoornissen.

Resultaat

De jeugdige groeit op in een veilige en stabiele omgeving en keert waar mogelijk terug naar het eigen gezin. De jeugdige woont met intensieve ondersteuning en toezicht. Het doel is stabilisatie, het voorkomen van verslechtering en verdere ontwikkeling van de jeugdige.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Pameijer en Woonbron ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

  Op donderdag 4 mei 2023 hebben onze bestuurder Aimee Heijdenrijk en Woonbron-bestuurder Karin van Dreven, een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

  Lees verder
 2. Eerste cliënt Housing First Bergen op Zoom uitgestroomd

  Feest in Brabant! De eerste Housing First cliënt woont sinds vorige week officieel zelfstandig.

  Lees verder
 3. Ontwikkelcentra ook voor zeer jonge kinderen

  Tijdens de Week van het jonge kind (8 – 12 april) wordt aandacht gevraagd voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind (0 – 6 jaar). Wist u dat onze Ontwikkelcentra ook toegankelijk zijn voor zeer jonge kinderen? In principe 2 jaar, maar bij voldoende diagnostiek is eerder mogelijk.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.