Kleinschalige woonvorm

Een veilige en stabiele woonomgeving voor jeugdigen met een verstandelijke beperking. Maatwerk en nabijheid op basis van de zwaarte van de beperking.

Veilige en stabiele omgeving

De kleinschalige woonvorm kenmerkt zich door een veilige en stabiele omgeving, een vast team van woonbegeleiders en continuïteit. Samen met ouders werken we aan de ontwikkeling van de jeugdige. In een langdurige (groeps)leefomgeving. De woonvorm gaat uit van maatwerk en nabijheid op basis van de zwaarte van de beperking en de urgentie van de problematiek.

Doelgroep

De jeugdigen hebben een verstandelijke beperking (deels ZZP VG 3, 4 en hoger) en zijn fysiek zeer kwetsbaar. Veelal in combinatie met ontwikkelingsstoornissen.

Resultaat

De jeugdige groeit op in een veilige en stabiele omgeving en keert waar mogelijk terug naar het eigen gezin. De jeugdige woont met intensieve ondersteuning en toezicht. Het doel is stabilisatie, het voorkomen van verslechtering en verdere ontwikkeling van de jeugdige.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Belangrijke stappen voor de bouw van onze woonlocatie in Ridderkerk

  Samen met woningcorporatie Wooncompas slaan we de handen ineen om in de J.S. Bachstraat in Ridderkerk een nieuw woongebouw te ontwikkelen. Eerder ondertekenden wij daarvoor al een intentieovereenkomst.

  Lees verder
 2. Pameijer en Woonbron ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

  Op donderdag 4 mei 2023 hebben onze bestuurder Aimee Heijdenrijk en Woonbron-bestuurder Karin van Dreven, een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

  Lees verder
 3. Feestelijke opening van nieuwe gymzaal OC Metronoom

  Dinsdag 25 april opende ontwikkelcentrum Metronoom officieel hun nieuwe gymzaal met beweeg- en ontdekhoek. Deze speciale gymzaal is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van stichting DaDa.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.