Alles voor gemeenten

Als gemeente wilt u dat uw wijken veilig zijn. Dat mensen er met een prettig gevoel kunnen wonen, werken, winkelen, wandelen. Ook de mensen voor wie het lastig is om mee te doen in de samenleving. Dat kan een pittige uitdaging zijn. Maar als het lukt, levert het eindeloos veel op. Wat wilt ú bereiken?

2 minuten tijd?

Maak gerust kennis met een aantal van onze cliënten.

Pameijer

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij opgroeien, wonen, werken en sociale contacten, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Dat drijft ons elke dag. En we werken hieraan samen met onze partners. Lees meer over Pameijer.

Veiligheid & wonen

U gaat voor veilige wijken zonder overlast. Waar mensen naar elkaar omkijken, iedereen een thuis heeft en zelfstandigheid de norm is. Wij bieden diensten voor een veilige samenleving waarin iedereen een thuis heeft. 

Lees verder

Participatie & werk

U wilt graag dat iedereen meedoet in de samenleving. Wij bieden diensten voor een samenleving waarin iedereen zijn steentje bijdraagt.

Lees verder

Jeugd & opgroeien

Opgroeien in een gezin en naar school toe gaan: dat is voor ieder kind van wezenlijk belang. Daarom richt onze ondersteuning en behandeling zich hierop.

Lees verder

E-ondersteuning

Internet en digitale hulpmiddelen vergroten ieders zelfstandigheid. Op ieder moment en waar dan.

Lees verder

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Meld u aan voor de online nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de online nieuwsbrief van Pameijer. En blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en achtergrondverhalen.