Werken & activering

U ziet dagelijks mensen aan uw loket die moeite hebben om mee te doen in de samenleving. Ze zoeken een zinvolle daginvulling of een baan. Dat kan lastig zijn, zeker in de huidige economie. Met behulp van onze diensten - én ons rijke netwerk van potentiële werkgevers -  krijgt iemands leven een herstart.

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Wil je talenten (verder) ontdekken en ontwikkelen? Zoek je een baan bij een bedrijf? En sta je ingeschreven bij Pameijer?

Tijdens deze opleiding werkt de deelnemer aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij leert hoe hij zijn ervaring als cliënt in de psychiatrie en/of verslavingszorg kan inzetten om anderen professioneel te ondersteunen.

Een betrouwbare en een prettige collega zijn, is belangrijk om een baan te vinden en te houden. De deelnemer leert o.a. inzet te tonen en om te gaan met regels.

Iemand werkt individueel bij een bedrijf. De ondersteuning van een leerwerkcoach is zo veel mogelijk op afstand. Digitaal of telefonisch. Doel is om door te stromen naar regulier werk.

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van ongeveer 16 personen Met ondersteuning in de nabijheid van een leerwerkcoach. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Iemand participeert zoveel mogelijk in de samenleving door het doen van werkzaamheden in de buurt. Of op de Beschermd plus-locatie. Er is continue ondersteuning. Het biedt veiligheid en vastigheid tijdens de dag.

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van minimaal 8 personen. Met continu begeleiding van een leerwerkcoach en praktijkondersteuner. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Geselecteerd

Verberg kaart

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.