Beschermd werken

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van minimaal 8 personen. Met continu begeleiding van een leerwerkcoach en praktijkondersteuner. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Voor wie

​Voor volwassenen met een arbeidsvermogen/loonwaarde die een baan zoeken, het liefst betaald. Zij hebben een grote zorgbehoefte en zijn beperkt tot zeer beperkt zelfstandig.

Ondersteuning

​Bij Beschermd Werk doen deelnemers in kleine groepen werkervaring op bij een bedrijf of organisatie. We brengen iemands competenties en interesses in kaart en zoeken een passende werkplek. Een leerwerkcoach en praktijkondersteuner ondersteunen de deelnemers vervolgens op de werkplek. Onder andere bij het aanleren van nieuwe vaardigheden of het samenwerken met collega's. Er is altijd een van hen in de buurt. Waar mogelijk werken we toe naar een beschutte werkplek: een werkplek met meer zelfstandigheid.

Resultaat

​Een baan naar vermogen. Op de meeste werkplekken betaalt de werkgever een vrijwilligersvergoeding.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Eerste radio uitzending Pameijer TV

    We hebben een primeur! Na bijna 50 TV-journaals breidt Pameijer TV haar kanalen uit met radio. Luister mee en laat ons weten wat u er van vindt!

    Lees verder
  2. Opinie: sociale werkplaats niet heropenen, maar versneld sluiten

    De afgelopen weken wordt in de media volop gedebatteerd over de arbeidskansen van mensen met een beperking. VNO-NCW en de SP/PvdA pleiten voor heropening van de sociale werkplaats, omdat er sinds de invoering van de Participatiewet te weinig mensen met een beperking zijn doorgestroomd naar een normale baan. ‘De omgekeerde wereld’, vindt Steven Mersch van Pameijer Werkt. De problemen van 2018 los je niet op met ideeën uit de 19e eeuw’.

    Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.