Beschermd werken

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van minimaal 8 personen. Met continu begeleiding van een leerwerkcoach en praktijkondersteuner. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Voor wie

​Voor volwassenen met een arbeidsvermogen/loonwaarde die een baan zoeken, het liefst betaald. Zij hebben een grote zorgbehoefte en zijn beperkt tot zeer beperkt zelfstandig.

Ondersteuning

​Bij Beschermd Werk doen deelnemers in kleine groepen werkervaring op bij een bedrijf of organisatie. We brengen iemands competenties en interesses in kaart en zoeken een passende werkplek. Een leerwerkcoach en praktijkondersteuner ondersteunen de deelnemers vervolgens op de werkplek. Onder andere bij het aanleren van nieuwe vaardigheden of het samenwerken met collega's. Er is altijd een van hen in de buurt. Waar mogelijk werken we toe naar een beschutte werkplek: een werkplek met meer zelfstandigheid.

Resultaat

​Een baan naar vermogen. Op de meeste werkplekken betaalt de werkgever een vrijwilligersvergoeding.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. 3.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

  Tijdens het jaarlijkse Lichtjesdiner van het Sophia Kinderziekenhuis werd een schilderij van Laan Irodjojo van Atelier Herenplaats geveild voor 3.000 euro. De opbrengst van de veiling, geleid door Alexander Pechtold, is bestemd voor onderzoek naar de ontwikkeling van de hersenen van te vroeg geboren kinderen met ernstige aangeboren afwijkingen.

  Lees verder
 2. Jubileum boek Atelier Herenplaats te koop!

  Een bijzonder cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in Outsider Art.

  Lees verder
 3. Bijzondere cadeaus op de kerstmarkt Fenix Food Factory

  Bent u op zoek naar iets bijzonders voor de kerst? Kom dan naar de kerstmarkt in de Fenix Food Factory! Van donderdag 15 t/m vrijdag 23 december (uitgezonderd 19 en 20 december) vindt u daar allerlei bijzondere cadeaus, met liefde en aandacht gemaakt. Open van 10.00 tot 17.00 uur.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.