Beschut werken

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van ongeveer 16 personen Met ondersteuning in de nabijheid van een leerwerkcoach. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Voor wie

​Voor volwassenen met een arbeidsvermogen/loonwaarde van 20 tot 40% die een baan zoeken, het liefst betaald. Zij kunnen met ondersteuning gedeeltelijk zelfstandig functioneren.

Ondersteuning

​Bij Beschut Werk doen deelnemers in kleine groepen of individueel werkervaring op bij een bedrijf of organisatie. We brengen iemands competenties en interesses in kaart en zoeken een passende werkplek. Een leerwerkcoach en een praktijkondersteuner ondersteunen de deelnemers vervolgens op de werkplek. Onder andere bij het aanleren van nieuwe vaardigheden of het samenwerken met collega's. In de loop van een traject sluit een jobcoach aan om, waar mogelijk, doorstroming naar een begeleide werkplek (een werkplek met meer zelfstandigheid) of een betaalde baan te ondersteunen. Ook ondersteunen we bedrijven met een ontzorgpakket, zodat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gemakkelijker in dienst kunnen worden genomen.

Resultaat

​Een baan naar vermogen. Op de meeste werkplekken betaalt de werkgever een vrijwilligersvergoeding.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. 3.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

    Tijdens het jaarlijkse Lichtjesdiner van het Sophia Kinderziekenhuis werd een schilderij van Laan Irodjojo van Atelier Herenplaats geveild voor 3.000 euro. De opbrengst van de veiling, geleid door Alexander Pechtold, is bestemd voor onderzoek naar de ontwikkeling van de hersenen van te vroeg geboren kinderen met ernstige aangeboren afwijkingen.

    Lees verder
  2. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

    Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

    Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.