‘Orhan is graag onder de mensen

Orhan heeft pretogen. Hij is rolstoel gebonden en praten gaat moeizaam. Maar aan alles kun je zien dat hij humor heeft. Hij houdt van gezelligheid en is graag onder de mensen.

Beleven

Orhan gaat 5 dagen per week naar de Beschermd Plus locatie Minervaplein. Daar werken cliënten voor de wijk: papier weg brengen voor het Centrum van Jeugd en Gezin, het openbare plein schoon houden en planten verzorgen in de openbare ruimte. Orhan wordt bij alles betrokken. Hij gaat overal mee naar toe en helpt, binnen zijn mogelijkheden, mee. Hij vindt het heerlijk om te kijken naar alle activiteiten om hem heen.

Zelf oefenen

Orhan oefent dagelijks in zijn elektrische rolstoel. Het vraagt veel van hem. Maar geeft hem ook meer mobiliteit. Natuurlijk zijn er ook momenten van ontspanning. Hij geniet volop van alle films met Bob de Bouwer. En van het contact met zijn begeleiders. Hij neemt je graag in de maling en moet dan erg lachen!

Duidelijke voorkeur

Orhan heeft duidelijke voorkeuren. Zo houdt hij van Turkse muziek en nergens is het eten zo lekker als bij zijn moeder thuis. Zelfs niet op de locatie Minervaplein, waar wekelijks met elkaar iets lekkers wordt gekookt…

Het resultaat

Dit heeft Orhan nu al bereikt

  1. Werken in de wijk

  2. Onder de mensen zijn

  3. Grappen maken met anderen

  4. Grotere mobiliteit

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.