Participatie & werk

U wilt graag dat iedereen meedoet in de samenleving. Dit kan de druk op wijkteams en mantelzorgers immers ook verlichten. De oplossingen liggen vaak in de lokale demografie, infrastructuur, regelgeving of publieke voorzieningen. Wij helpen u graag de problematiek te analyseren en kostenefficiënte diensten te vinden voor de uitvoering van uw beleid.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Tijdens deze training leert de deelnemer wat er van hem als werknemer wordt verwacht en wat hij van een werkgever kan verwachten. Hij krijgt inzicht in zijn eigen kwaliteiten en leert zich presenteren.

Tijdens deze training leert de deelnemer beter samenwerken op het werk.

Tijdens deze training leert de deelnemer om zich sociaal te handhaven in een (werk)omgeving waarin andere, nieuwe vaardigheden van hem worden verwacht.

Wil je talenten (verder) ontdekken en ontwikkelen? Zoek je een baan bij een bedrijf? En sta je ingeschreven bij Pameijer?

Tijdens deze opleiding werkt de deelnemer aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij leert hoe hij zijn ervaring als cliënt in de psychiatrie en/of verslavingszorg kan inzetten om anderen professioneel te ondersteunen.

Iemand werkt individueel bij een bedrijf. De ondersteuning van een leerwerkcoach is zo veel mogelijk op afstand. Digitaal of telefonisch. Doel is om door te stromen naar regulier werk.

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van ongeveer 16 personen Met ondersteuning in de nabijheid van een leerwerkcoach. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Iemand participeert zoveel mogelijk in de samenleving door het doen van werkzaamheden in de buurt. Of op de Beschermd plus-locatie. Er is continue ondersteuning. Het biedt veiligheid en vastigheid tijdens de dag.

Iemand heeft onbetaald werk naar vermogen. En werkt in een groep van minimaal 8 personen. Met continu begeleiding van een leerwerkcoach en praktijkondersteuner. We werken, waar mogelijk, toe naar betaald werk.

Ondersteuningen

Sluit map

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.