Sterk naar je werk

Tijdens deze training leert de deelnemer om zich sociaal te handhaven in een (werk)omgeving waarin andere, nieuwe vaardigheden van hem worden verwacht.

Voor wie

Voor jongeren (18 – 27 jaar) - (L)VB – die (willen) gaan werken.

Ondersteuning

Deze training is een sociale vaardigheidstraining gericht op communicatie in een werkomgeving. 8 tot 10 deelnemers komen 5 weken lang 2 uur per week bij elkaar. De training gaat onder meer over persoonlijke presentatie, op gepaste wijze grenzen aangeven en gespreksvaardigheden. Deelnemers leren zich sociaal te handhaven in een (werk)omgeving waarin andere (voor hen nieuwe) vaardigheden van hen worden verwacht.

In de training maken we naast theorie gebruik van interactieve opdrachten, filmpjes en rollenspellen. De training sluit aan op de individuele doelstellingen en mogelijkheden van iedere deelnemer. Een maand na de laatste training dag is er een terugkom moment, waarin deelnemers ervaringen uitwisselen en deze koppelen aan de informatie uit de training.

Resultaat

Deelnemers hebben zich verbeterd in de communicatie met anderen. De deelne-mer heeft een aantal concrete handvatten en vaardigheden meegekregen om toe te (gaan) passen in de eigen werksituatie.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Feestelijke opening van nieuwe gymzaal OC Metronoom

  Dinsdag 25 april opende ontwikkelcentrum Metronoom officieel hun nieuwe gymzaal met beweeg- en ontdekhoek. Deze speciale gymzaal is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van stichting DaDa.

  Lees verder
 2. Een leven lang leren voor mensen met een beperking

  Ieder mens heeft recht op zelfontwikkeling en een leven lang leren. Voor mensen met een beperking is dit echter nu (nog) niet vanzelfsprekend. Daarom hebben zes zorgorganisaties het initiatief genomen om de Academie voor Zelfstandigheid door te ontwikkelen tot een coöperatief brandpunt voor talentontwikkeling.

  Lees verder
 3. Housing First doorbreekt vicieuze cirkel

  Sinds 2017 werkt Mozaïk, onderdeel van Pameijer, aan het Housing First project in Bergen op Zoom. In dit project krijgen langdurig daklozen een woning aangeboden in combinatie met verplichte ondersteuning. Hoofddoel is het creëren van rust en stabiliteit, zodat perspectief op herstel ontstaat.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.