Sterk naar je werk

Tijdens deze training leert de deelnemer om zich sociaal te handhaven in een (werk)omgeving waarin andere, nieuwe vaardigheden van hem worden verwacht.

Voor wie

Voor jongeren (18 – 27 jaar) - (L)VB – die (willen) gaan werken.

Ondersteuning

Deze training is een sociale vaardigheidstraining gericht op communicatie in een werkomgeving. 8 tot 10 deelnemers komen 5 weken lang 2 uur per week bij elkaar. De training gaat onder meer over persoonlijke presentatie, op gepaste wijze grenzen aangeven en gespreksvaardigheden. Deelnemers leren zich sociaal te handhaven in een (werk)omgeving waarin andere (voor hen nieuwe) vaardigheden van hen worden verwacht.

In de training maken we naast theorie gebruik van interactieve opdrachten, filmpjes en rollenspellen. De training sluit aan op de individuele doelstellingen en mogelijkheden van iedere deelnemer. Een maand na de laatste training dag is er een terugkom moment, waarin deelnemers ervaringen uitwisselen en deze koppelen aan de informatie uit de training.

Resultaat

Deelnemers hebben zich verbeterd in de communicatie met anderen. De deelne-mer heeft een aantal concrete handvatten en vaardigheden meegekregen om toe te (gaan) passen in de eigen werksituatie.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. 3.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

  Tijdens het jaarlijkse Lichtjesdiner van het Sophia Kinderziekenhuis werd een schilderij van Laan Irodjojo van Atelier Herenplaats geveild voor 3.000 euro. De opbrengst van de veiling, geleid door Alexander Pechtold, is bestemd voor onderzoek naar de ontwikkeling van de hersenen van te vroeg geboren kinderen met ernstige aangeboren afwijkingen.

  Lees verder
 2. Ervaringsdeskundigheid centraal tijdens ‘Meet the Expert’

  Op maandag 12 december gaf +Vijf, onderdeel van Pameijer, presentaties over de kracht van ervaringsdeskundigheid tijdens het festival ‘Meet te Expert’ in Antwerpen.

  Lees verder
 3. Start opleiding tot ervaringsdeskundige voor professionals

  Steeds meer medewerkers in de zorg die zelf ervaring hebben als cliënt in de GGZ willen deze ervaring professioneel in leren zetten. Zo kunnen ze cliënten vanuit een ander perspectief ondersteunen.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.