Sterk op mijn werk

Tijdens deze training leert de deelnemer beter samenwerken op het werk.

Voor wie

Voor volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die beter willen sa-menwerken op hun werk.

Ondersteuning

Deze training van 8 bijeenkomsten á 2 uur richt zich op alles wat komt kijken bij samenwerking in een team op een werkplek. Denk aan thema's als: afspraken maken en vasthouden, feedback geven en ontvangen, praten en luisteren, omgaan met regels, opkomen voor jezelf en omgaan met emoties. De groep wordt gefaciliteerd door 2 trainers en bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers. De training is krachtgericht vanuit aandacht voor ieders persoonlijke kwaliteiten. De werkvormen zijn divers en afwisselend. Naast theorie zijn er zijn praktische oefeningen en opdrachten en worden situaties (in een veilige setting) nagespeeld om er van te leren.

Wanneer de training gevolgd wordt door deelnemers die al met elkaar samenwerken en eigen 'issues' hebben kan het programma op maat worden aangepast.

Resultaat

Deelnemers hebben een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en kunnen ideeën overbrengen naar collega's. Ze ontwikkelen hun sociale en communicatie-ve vaardigheden en kunnen meer de eigen regie voeren.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Een leven lang leren voor mensen met een beperking

    Ieder mens heeft recht op zelfontwikkeling en een leven lang leren. Voor mensen met een beperking is dit echter nu (nog) niet vanzelfsprekend. Daarom hebben zes zorgorganisaties het initiatief genomen om de Academie voor Zelfstandigheid door te ontwikkelen tot een coöperatief brandpunt voor talentontwikkeling.

    Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.