Sterk op mijn werk

Tijdens deze training leert de deelnemer beter samenwerken op het werk.

Voor wie

Voor volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die beter willen sa-menwerken op hun werk.

Ondersteuning

Deze training van 8 bijeenkomsten á 2 uur richt zich op alles wat komt kijken bij samenwerking in een team op een werkplek. Denk aan thema's als: afspraken maken en vasthouden, feedback geven en ontvangen, praten en luisteren, omgaan met regels, opkomen voor jezelf en omgaan met emoties. De groep wordt gefaciliteerd door 2 trainers en bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers. De training is krachtgericht vanuit aandacht voor ieders persoonlijke kwaliteiten. De werkvormen zijn divers en afwisselend. Naast theorie zijn er zijn praktische oefeningen en opdrachten en worden situaties (in een veilige setting) nagespeeld om er van te leren.

Wanneer de training gevolgd wordt door deelnemers die al met elkaar samenwerken en eigen 'issues' hebben kan het programma op maat worden aangepast.

Resultaat

Deelnemers hebben een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en kunnen ideeën overbrengen naar collega's. Ze ontwikkelen hun sociale en communicatie-ve vaardigheden en kunnen meer de eigen regie voeren.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. 3.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

  Tijdens het jaarlijkse Lichtjesdiner van het Sophia Kinderziekenhuis werd een schilderij van Laan Irodjojo van Atelier Herenplaats geveild voor 3.000 euro. De opbrengst van de veiling, geleid door Alexander Pechtold, is bestemd voor onderzoek naar de ontwikkeling van de hersenen van te vroeg geboren kinderen met ernstige aangeboren afwijkingen.

  Lees verder
 2. Ervaringsdeskundigheid centraal tijdens ‘Meet the Expert’

  Op maandag 12 december gaf +Vijf, onderdeel van Pameijer, presentaties over de kracht van ervaringsdeskundigheid tijdens het festival ‘Meet te Expert’ in Antwerpen.

  Lees verder
 3. Start opleiding tot ervaringsdeskundige voor professionals

  Steeds meer medewerkers in de zorg die zelf ervaring hebben als cliënt in de GGZ willen deze ervaring professioneel in leren zetten. Zo kunnen ze cliënten vanuit een ander perspectief ondersteunen.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.