Alles over samenwerken

Samenwerken kan op duizend manieren. Maar dit staat vast: je stapt in een netwerk van ruim 300 contacten, binnen en buiten de zorgsector. En van ruim 3.000 medewerkers en vrijwilligers, stuk voor stuk professionals en ervaringsdeskundigen die jou verder kunnen helpen. En vice versa natuurlijk.

Word werkgever

Wil je je onderscheiden van je concurrenten? Of maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Wij maken gratis een perfecte match tussen werkgevers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld met een betaalde baan, stageplek of leerwerkplek.
We geven advies, creëren een passende functie en begeleiden cliënten op de werkvloer.
Zo voegen we waarde toe aan je bedrijf, sociaal én financieel.

Word partner

Partner worden betekent dat we samenwerken, met als doel om allebei betere en innovatieve ondersteuning te kunnen leveren. Om kennis en ervaringen te delen, of zelfs een pand? Voor organisaties buiten de regio Groot-Rijnmond is plus Vijf, een initiatief van Pameijer, het eerste aanspreekpunt. Plus Vijf ontwikkelt oplossingen die de (herstel)kracht en zelfredzaamheid van mensen bevordert. En ondersteunt bij de implementatie van deze oplossingen en het inzetten van ervaringsdeskundigheid in uw organisatie.

Sponsor ons of doneer

Salades leveren voor de buurtbarbecue, het jeugdhonk schilderen of meebetalen aan een snoezelruimte? Materiaal, kennis, geld, contacten en locaties: alles is welkom. Bovendien, giften zijn fiscaal aftrekbaar voor particulieren én bedrijven. We zijn namelijk een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie hierover vind je op de website van de Belastingdienst.

Lees verder

Sponsorverzoeken aan Pameijer

Pameijer krijgt zelf ook regelmatig sponsorverzoeken. Helaas kunnen we deze verzoeken niet in behandeling nemen. Wij werken graag samen en zijn zelf altijd op zoek naar donaties of sponsoring voor onze eigen projecten en activiteiten op allerlei mogelijke manieren. Wil je toch een verzoek naar ons sturen? Lees dan verder.

Lees verder

Geef goed geld uit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel makkelijk, je hoeft alleen maar je geld op een goede manier uit te geven. Huur bijvoorbeeld kunst bij de Herenplaats, de enige kunstuitleen in Rotterdam met Outsider Art. Of ga voor al je print-, druk-, mailings- en kopieeropdrachten naar Pameijer Print.

Heb je een tuin? Schakel dan ons hoveniersbedrijf Groen Service in.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.