Samen met Thuis

Een veilige en stabiele omgeving met extra/langdurige zorg voor LVG-jeugdigen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Er ontstaat ruimte om de situatie binnen het gezin te verbeteren.

Veilige en stabiele omgeving

Samen met Thuis biedt een veilige en stabiele omgeving met extra/langdurige zorg voor jeugdigen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Het is een combinatie van residentiële en ambulante behandeling aan jeugdigen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast is er altijd sprake van een beperkt sociaal aanpassingsvermogen en veelal bijkomend gedrag.

Doelgroep

Kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar met een licht verstandelijke beperking en een aanzienlijke beperking in het sociaal adaptief functioneren. Bijkomende ontwikkelingsstoornissen of gedragsproblemen uit multiprobleem gezinnen.

Resultaat

Het gezin de ruimte geven om de situatie te verbeteren, zodat de jeugdige - waar mogelijk - terugkeert naar huis.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Help mee om bewegen voor kinderen mogelijk te maken!

  De Innowalk Pro is een crosstrainer voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Ontwikkelcentrum Cocon heeft het getest. De resultaten zijn zo goed, dat ze er zelf één willen aanschaffen. Steun dit doel met uw bijdrage!

  Lees verder
 2. Nieuwe bus voor Pameijer

  Op donderdag 16 maart 2016 ontving Pameijer van het bedrijf Fm Portal® Schoon de sleutels van een nieuwe personenbus. De bus wordt ingezet voor extra vervoer van kinderen die in Ontwikkelcentra ondersteuning krijgen. René Koenen, directeur Fm Portal®, overhandigde symbolisch de sleutels aan Arnold van Doorn, bestuurder Pameijer.

  Lees verder
 3. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en persoonlijk advies bij schulden- of andere problematiek.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.