Mijn Ondersteuning

Met Pameijer live kan iemand via internet chatten, bellen en beeldbellen. Zo maakt diegene makkelijk contact met de ondersteuner of mensen uit het sociale netwerk.

Voor wie

​Voor volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die ondersteuning krijgen van Pameijer en gemakkelijk contact willen met anderen.

Ondersteuning

​Met Mijn ondersteuning kunnen cliënten via internet chatten, bellen en beeldbellen met hun woon- en/of leerwerkcoach of andere mensen in hun netwerk. Zo kunnen ze tussen ondersteuningsafspraken door gemakkelijk contact hebben, bijvoorbeeld voor een dringende vraag. Met beeldbellen kun je elkaar zien of iets laten zien, bijvoorbeeld een brief. Zo kun je elkaar sneller begrijpen, dingen oplossen of een volgende stap zetten. De cliënt heeft een computer met webcam, een tablet of een telefoon met internet nodig.

Resultaat

​Snel en makkelijk contact met anderen op momenten dat de cliënt dit nodig heeft.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Idee collega Els beloond in campagne ‘Word verN!EUWert

  De campagne ‘Word verN!EUWert’ beloont de 5 beste ideeën om de zorg te vernieuwen met 10.000 euro. Onze collega Els Hijlkema is één van de winnaars met haar idee LVeeeBeeeee(ert).

  Lees verder
 2. Diversiteitstool bevordert bewustwording en wederzijds begrip

  Pameijer heeft het afgelopen jaar een diversiteitstool voor medewerkers ontwikkeld. Deze tool, die bestaat uit een e-learning en een digi-boek, geeft medewerkers kennis en praktische handvatten in het omgaan met verschillen in leeftijd, sekse en gender, seksualiteit, etniciteit, religie en gezondheid. Als belangrijke voorwaarde om echt contact te kunnen maken met de ander.

  Lees verder
 3. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer regelmatig in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.