Pameijer live

Met Pameijer live kan iemand via internet chatten, bellen en beeldbellen. Zo maakt diegene makkelijk contact met de ondersteuner of mensen uit het sociale netwerk.

Makkelijk in contact

Met Pameijer live bellen cliënten via internet met hun ondersteuner. Of sturen een videoboodschap of berichtje. De cliënt heeft alleen een computer, smartphone of een tablet met internet en een webcam nodig. Zo komt iemand makkelijk in contact met de ondersteuner, ook als hij of zij niet in de buurt is.

Zorg op afstand

Pameijer live is een programma op de computer om via internet (beeldbellen) zorg op afstand te bieden.

Meer eigen regie

Ondersteuner en cliënt maken afspraken vanuit het ondersteuningsplan en leggen dit vast in het logboek. En houden de vorderingen bij. De eenvoudige werkwijze stimuleert activering van de cliënt en bevordert eigen regie.

Doelgroep

 • Iedere persoon die zelfstandiger wil worden, meer regie wil krijgen over het eigen leven of zich sociaal wil ontwikkelen.

 • Geschikt voor GZ, LVB en GGZ.

Resultaat

Deze vorm van digitale ondersteuning komt in de plaats van fysieke ondersteuning. Het is goedkoper en efficiënter.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder
 2. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer regelmatig in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 3. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.