Ondersteuning op school

Met een passende leeromgeving kan een jeugdige meedoen op een school in zijn eigen omgeving bijvoorbeeld door het faciliteren van de leerkracht.

Passende leeromgeving

Ondersteuning op school betekent een passende leeromgeving maken op de eigen school van de jeugdige met een beperking. Door het toevoegen van pedagogisch handelen en gedragsregulering aan het onderwijs. Maar ook door het faciliteren van de leerkracht op kennis, materiaal en coaching.

Doelgroep

Jeugdigen van 4 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking (deels ZZP VG 3,4 en hoger) en/ of gedragsproblemen, waardoor er sprake is van dreigend uitval uit onderwijs.

Resultaat

De jeugdige doet mee in een klas, op een school in zijn eigen omgeving. Voorkomen van uitval uit onderwijs.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Help mee om bewegen voor kinderen mogelijk te maken!

  De Innowalk Pro is een crosstrainer voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Ontwikkelcentrum Cocon heeft het getest. De resultaten zijn zo goed, dat ze er zelf één willen aanschaffen. Steun dit doel met uw bijdrage!

  Lees verder
 2. Nieuwe bus voor Pameijer

  Op donderdag 16 maart 2016 ontving Pameijer van het bedrijf Fm Portal® Schoon de sleutels van een nieuwe personenbus. De bus wordt ingezet voor extra vervoer van kinderen die in Ontwikkelcentra ondersteuning krijgen. René Koenen, directeur Fm Portal®, overhandigde symbolisch de sleutels aan Arnold van Doorn, bestuurder Pameijer.

  Lees verder
 3. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en persoonlijk advies bij schulden- of andere problematiek.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.