GoOV

GoOV is een app voor op de smartphone. Met informatie van deur tot deur kan iemand zelfstandig reizen met het openbaar vervoer.

Veilig en zelfstandig reizen

GoOV is een app op een smartphone (Android) voor mensen met een verstandelijke- of cognitieve beperking. De app helpt om veilig en zelfstandig te reizen met het openbaar vervoer. GoOV is makkelijk in gebruik en begeleidt de reiziger van deur tot deur met looproutes en actuele OV-informatie. Als het nodig is kan iemand de noodknop gebruiken om hulp in te schakelen.

GoOV bestaat uit 3 elementen:

 1. Een app met voorbereide reisbestemmingen en contactpersonen. GoOV geeft onderweg reisadviezen, halte-informatie en gesproken en/of schriftelijke instructies. Zoals: ‘druk op de stop-knop’ of ‘je moet nu uitstappen’.

 2. Een online web portaal voor het voorbereiden en beheren van reizen en contacten door de ondersteuner/ouder.

 3. Een callcenter voor reizigers die begeleiding nodig hebben of daarom vragen. Als de reiziger vastloopt tijdens de reis, kan de reiziger het callcenter bellen. Zij zetten eventueel een taxi in. In het callcenter werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Doelgroep

 • Iedereen die zelfstandig wil reizen met OV.

 • LVB, GZ en GGZ.

Resultaat

GoOV ondersteunt mensen om zelfstandig en met meer vertrouwen te reizen met bus, tram, metro of trein.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder
 2. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer regelmatig in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 3. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.