GoOV

GoOV is een app voor op de smartphone. Met informatie van deur tot deur kan iemand zelfstandig reizen met het openbaar vervoer.

Voor wie

​Voor jeugdigen en volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die zelfstandig willen reizen en daar ondersteuning bij nodig hebben. En die een smartphone kunnen gebruiken.

Ondersteuning

​GoOV is een app voor de Android- smartphone die iemand helpt om veilig en zelfstandig te reizen met het openbaar vervoer. GoOV is makkelijk in gebruik en begeleidt de cliënt van deur tot deur met looproutes en actuele OV-informatie. Indien nodig kan hij de noodknop gebruiken om hulp in te schakelen. Er is altijd hulp beschikbaar via de helpdesk.

Resultaat

​Cliënten kunnen zelfstandig reizen met het openbaar vervoer. Ze zijn minder afhankelijk van anderen of van 'speciaal vervoer'. Ze voelen zich geruster omdat ze, indien nodig, hulp kunnen inschakelen.

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Uitbreiding dienstverlening naar H4 gemeenten

  Vanaf 1 januari 2019 werken we ook voor inwoners van Delft, Rijswijk, Midden Delfland en Westland. Met ambulante ondersteuning, ondersteuning naar passend werk, inzet van digitale hulpmiddelen én Buurtcirkel.

  Lees verder
 2. Kies je koers helpt om zelfstandig keuzes te maken

  Veel jongeren werken toe naar zelfstandig wonen. Of wonen al zelfstandig. Soms is het lastig om situaties goed in te schatten. Hoe kun je verstandig omgaan met wat je meemaakt in het dagelijks leven? Kies je koers helpt cliënten bij het maken van keuzes.

  Lees verder
 3. SignaLEREN app en Belevenistafel binnenkort getest

  Pameijer wil de komende tijd onderzoeken of en hoe twee ondersteuningsmiddelen duurzaam kunnen worden ingezet: de app signaLEREN voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en de Belevenistafel voor mensen met een ernstig meervoudige beperking.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.