GoOV

GoOV is een app voor op de smartphone. Met informatie van deur tot deur kan iemand zelfstandig reizen met het openbaar vervoer.

Voor wie

​Voor jeugdigen en volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die zelfstandig willen reizen en daar ondersteuning bij nodig hebben. En die een smartphone kunnen gebruiken.

Ondersteuning

​GoOV is een app voor de Android- smartphone die iemand helpt om veilig en zelfstandig te reizen met het openbaar vervoer. GoOV is makkelijk in gebruik en begeleidt de cliënt van deur tot deur met looproutes en actuele OV-informatie. Indien nodig kan hij de noodknop gebruiken om hulp in te schakelen. Er is altijd hulp beschikbaar via de helpdesk.

Resultaat

​Cliënten kunnen zelfstandig reizen met het openbaar vervoer. Ze zijn minder afhankelijk van anderen of van 'speciaal vervoer'. Ze voelen zich geruster omdat ze, indien nodig, hulp kunnen inschakelen.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Digiloods bezoekt team Mackaystraat met tas vol verrassende e-Healthproducten

    John van Duijvenbode - één van de vijf digiloodsen van Pameijer – werd uitgenodigd door team Mackaystraat.

    Lees verder
  2. Idee collega Els beloond in campagne ‘Word verN!EUWert

    De campagne ‘Word verN!EUWert’ beloont de 5 beste ideeën om de zorg te vernieuwen met 10.000 euro. Onze collega Els Hijlkema is één van de winnaars met haar idee LVeeeBeeeee(ert).

    Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.