Crisisopvang

Een veilige plek voor LVG-jeugdigen in een opvoedcrisis of calamiteit. Kortdurende intensieve ondersteuning met verblijf.

Tijdelijke ondersteuning

De crisisopvang/spoedzorg LVG biedt kortdurende intensieve ondersteuning met verblijf aan jeugdigen, die zich in een opvoedcrisis of calamiteit bevinden.

Doelgroep

Kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar met een licht verstandelijke beperking en een beperking in het functioneren in het alledaagse leven. Zij verkeren in een zeer onveilige multi-probleemsituatie (opvoedcrisis).

Resultaat

Opheffen van een crisissituatie. Rust en veiligheid voor de jeugdige. Er is een passende vervolgoplossing voor de jeugdigen en het gezin.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Help mee om bewegen voor kinderen mogelijk te maken!

  De Innowalk Pro is een crosstrainer voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Ontwikkelcentrum Cocon heeft het getest. De resultaten zijn zo goed, dat ze er zelf één willen aanschaffen. Steun dit doel met uw bijdrage!

  Lees verder
 2. Nieuwe bus voor Pameijer

  Op donderdag 16 maart 2016 ontving Pameijer van het bedrijf Fm Portal® Schoon de sleutels van een nieuwe personenbus. De bus wordt ingezet voor extra vervoer van kinderen die in Ontwikkelcentra ondersteuning krijgen. René Koenen, directeur Fm Portal®, overhandigde symbolisch de sleutels aan Arnold van Doorn, bestuurder Pameijer.

  Lees verder
 3. Pameijer ontvangt award voor inzet tegen seksueel geweld

  Sinds 2015 is Pameijer netwerkpartner van het Centrum Seksueel Geweld (CSG) Rotterdam. Op dinsdag 29 november ontving Pameijer uit hun handen een Award. Dit gebeurde tijdens de Regiodag Aanpak Seksueel Geweld, bedoeld voor alle organisaties in Rotterdam-Rijnmond die te maken hebben met slachtoffers en plegers van seksueel geweld.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.