Crisisopvang

Een veilige plek voor LVG-jeugdigen in een opvoedcrisis of calamiteit. Kortdurende intensieve ondersteuning met verblijf.

Voor wie

​Voor jeugdigen van 6-18 jaar - LVB - die zich in in een opvoedcrisis of calamiteit bevinden.

Ondersteuning

​Jeugdigen kunnen maximaal 4 weken bij de Crisisopvang verblijven. Het doel is de crisissituatie opheffen en rust en veiligheid creëren. Na de eerste nacht voert een pedagogisch medewerker gesprekken met de ouders/verzorgers en het netwerk, zodat de jeugdige zo snel mogelijk naar huis terug kan of ergens anders in het eigen netwerk geplaatst kan worden. De hulpverlening is intensief en geven we samen met de betrokkenen vorm. We kijken naar de krachten en talenten van de jeugdige en bieden ondersteuning die hem sterker kan maken. Tijdens de crisisopvang blijft de jeugdige naar zijn school, werk of dagbesteding gaan.

Resultaat

​Veiligheid en stabiliteit voor de jeugdige en een zo snel mogelijk herstel van de veiligheid in de thuissituatie, zodat hij weer naar huis kan.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Feestelijke opening van nieuwe gymzaal OC Metronoom

    Dinsdag 25 april opende ontwikkelcentrum Metronoom officieel hun nieuwe gymzaal met beweeg- en ontdekhoek. Deze speciale gymzaal is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van stichting DaDa.

    Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.