Cloudina

Met de apps van Cloudina leren mensen zelfstandiger en sociaal vaardiger te leven. Het maakt bijvoorbeeld reizen of boodschappen doen heel makkelijk.

Telefoon applicatie

Cloudina (voorheen BlueCall Phone) bestaat uit 5 applicaties voor op de telefoon. Met Cloudina kan iemand beter meedoen in de samenleving. Het maakt bijvoorbeeld reizen of boodschappen doen heel makkelijk. Zo leren mensen zelfstandiger en sociaal vaardiger te leven.

Eenvoudig

De apps van Cloudina zijn heel eenvoudige, speciaal voor mensen met een beperking. Iemand hoeft er niet voor te kunnen lezen, want het werkt met afbeeldingen en een spraakfunctie. De cliënt voert samen met de ondersteuner alles in de computer in. Daarna kan iemand zelfstandig aan de slag.

De functies van Cloudina:

 • Telefoonlijst met foto’s: zo kan iemand gemakkelijk contact opnemen met zijn ondersteuner, familie of andere mensen.

 • Agenda.

 • Fotoalbum: het fotoalbum helpt om een verhaal te vertellen aan andere mensen.

 • BlueAssist: hiermee kan iemand zelfstandig op pad gaan en hierbij, waar nodig aan hulp vragen een ander. Met de knop ‘bel mijn coach’ heeft hij snel contact met zijn ondersteuner. Ook is 24 uurs-begeleiding en GPS tracking mogelijk.

Doelgroep

 • Iedere persoon die structuur nodig heeft, weinig besef van tijd heeft, zelfstandiger wil worden of zich sociaal wil ontwikkelen.

 • Vooral geschikt voor mensen die moeite hebben met lezen.

 • Geschikt voor GZ, LVB en GGZ.

Resultaat

Cloudina levert een urenbesparing op voor de ondersteuner. Er is minder tijd nodig om te helpen bij het structureren van de dag. Of om mee te gaan met activiteiten. Iemand krijgt duurzame ondersteuning die op termijn goedkoper is dan een professional. En meer aansluit bij eigen regie en zelfredzaamheid.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder
 2. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer regelmatig in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 3. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.