Behandeling

Iemand leert omgaan met psychiatrische en verslavingsproblemen. Zijn draagkracht wordt in verhouding gebracht tot zijn draaglast.

Voor wie

​Voor volwassenen - (L)VB, GGZ en verslavingsachtergrond - met ernstige problemen op meerdere levensterreinen. Ook voor volwassenen met een strafrechtelijke titel.

Ondersteuning

​Mozaïk biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg. De behandeling is gericht op het leren omgaan met gedachten en gevoelens die de cliënt als problematisch ervaart. En op en het voorkomen van gedrag waarmee de cliënt zichzelf of anderen kan schaden. Medicatie kan onderdeel van de behandeling zijn. Bij elke behandeling zijn verschillende behandelaars betrokken, onder wie in elk geval een psychiater en een gedragsdeskundige.

Resultaat

​De draagkracht van de cliënt is in verhouding gebracht tot zijn draaglast; de problematiek van de cliënt is zover gereduceerd dat lichtere hulp volstaat.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Mooi resultaat voor Mozaïk, ondertekening convenant OGGZ

    Het Openbare Geestelijke Gezondheidszorg Team (OGGZ-team) in de regio West-Brabant West heeft op 27 september een belangrijke mijlpaal bereikt in de ondersteuning van sociaal kwetsbare burgers met psychische problemen, verslavingen en meervoudige uitdagingen op diverse levensgebieden.

    Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.