Behandeling

Iemand leert omgaan met psychiatrische en verslavingsproblemen. Zijn draagkracht wordt in verhouding gebracht tot zijn draaglast.

Voor wie

​Voor volwassenen - (L)VB, GGZ en verslavingsachtergrond - met ernstige problemen op meerdere levensterreinen. Ook voor volwassenen met een strafrechtelijke titel.

Ondersteuning

​Mozaïk biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg. De behandeling is gericht op het leren omgaan met gedachten en gevoelens die de cliënt als problematisch ervaart. En op en het voorkomen van gedrag waarmee de cliënt zichzelf of anderen kan schaden. Medicatie kan onderdeel van de behandeling zijn. Bij elke behandeling zijn verschillende behandelaars betrokken, onder wie in elk geval een psychiater en een gedragsdeskundige.

Resultaat

​De draagkracht van de cliënt is in verhouding gebracht tot zijn draaglast; de problematiek van de cliënt is zover gereduceerd dat lichtere hulp volstaat.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Ervaring werkt!

  Op 29 juni organiseert Howie the Harp™, de eenjarige opleiding tot ervaringsdeskundige, een feestelijk congres in de Koepelkerk in Arnhem. Aanleiding is het 5 jarig bestaan van de opleiding. Iedereen is van harte welkom!

  Lees verder
 2. Pameijer start MO opvang in Schiedam

  Op woensdag 7 juni opende de Schiedamse wethouder Patricia van Aaken de nieuwe MO locatie Westvest.

  Lees verder
 3. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en persoonlijk advies bij schulden- of andere problematiek.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.