‘Ik houd van muziek en salsadansen!

Ali is een jongen met een volle agenda. Naast 4 dagen per week actief op de Beschermd Plus locatie Minervaplein, heeft hij veel hobby’s. Verder houdt hij ook van een feestje!

Werk in de wijk

Ali is niet altijd duidelijk verstaanbaar maar houdt van kletsen en is graag actief bezig. Op de locatie Minervaplein werken cliënten voor de buurt: papier weg brengen, planten verzorgen, handdoeken wassen. Samen met anderen  maakt Ali een aantal keren per week het centrale plein schoon. Hij doet ook graag dingen zelf. Bijna dagelijks brengt hij karton en glas naar de glasbak. Zijn elektrische stoel, in hoogte verstelbaar, komt hierbij goed van pas.

Behandeling

Op de locatie Minervaplein oefent Ali dagelijks zijn fijne motoriek. Bijvoorbeeld door sorteerwerk en verschillende spellen. Zo traint hij zijn grijpvermogen. En dat helpt hem weer bij de activiteiten in de wijk.

Muzikaal en sportief

Ali houdt van muziek. Het meest van salsa. Dagelijks ‘danst’ hij met zijn rolstoel in het lokaal. Maar ook buiten de locatie oefent hij zijn hobby’s uit: hij zit op dansen, fitness en gaat regelmatig uit eten met oude bekenden.  Hij is een trouwe bezoeker van de Pameijer Party: het feest voor en door cliënten van Pameijer, dat iedere maand wordt georganiseerd.

Eigen woning

Ali woont bij zijn moeder en zus thuis. Hij wil graag op zichzelf. Daarom is hij, samen met een arrangeur van Pameijer, op zoek naar een eigen woning. Dat gaat hem vast lukken met zijn positieve instelling!

Het resultaat

Dit heeft Ali nu al bereikt

  1. Zelf werken in de wijk

  2. Sterkere handen door dagelijkse training

  3. Muzikale hobby's

  4. Zelfvertrouwen

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.