Alles over meedenken

Zorg kan natuurlijk altijd beter. Daar heb jij vast goede ideeën over. Heb je een klacht, compliment of tip? Die horen we heel graag! Of je nu cliënt, familielid of medewerker bent. Want hoe meer meedenkers, hoe beter.

Meedenken als cliënt

Je kunt als client op 4 manieren meedenken:

 1. Ten eerste in het gezamenlijk overleg op de locatie. Begeleiders, medewerkers, cliënten of bezoekers bespreken de dingen die daar spelen.
 2. Ten tweede kunnen cliënten meedenken in een lokale cliëntenraad. Die zijn er zowel voor sociale psychiatrie (SP) als voor gehandicaptenzorg (GZ). De lokale cliëntenraden geven advies aan onze managers. En ze denken mee bij belangrijke beslissingen.
 3. Ten derde kunnen cliënten meedenken in een centrale cliëntenraad. Die zijn er ook zowel voor sociale psychiatrie (SP) als voor gehandicaptenzorg (GZ). De centrale cliëntenraden bezoeken bijeenkomsten van cliënten en onderzoeken de tevredenheid. Ze geven advies aan bestuur en directie. En ze hebben contact met de lokale cliëntenraden.
 4. Je kunt als cliënt van Pameijer ook meedenken in ons klantpanel. We vragen dan regelmatig je mening over allerlei onderwerpen. Zo weten wij wat jij ergens van vindt en help je ons om de dienstverlening te verbeteren. Interesse? Lees meer over het klantpanel

Cliëntenraad SP 

Mensen in de centrale cliëntenraad voor sociale psychiatrie:

 • voorzitter: Erik v/d Heuvel
 • algemeen bestuurslid: Ton Haddeman
 • assisterend lid: Wessel Hartman
 • assisterend lid: Floris Ravesteijn
 • coach/ondersteuner: Lian Baardemans 
 • coach/ondersteuner: Leonie Steenbrink

Lid worden of vergadering bijwonen? Mail naar clientenraad.sp@pameijer.nl of bel 088 271 00 00. Meer informatie vind je op https://crsp.pameijer.nl/

Cliëntenraad GZ

Mensen in de centrale cliëntenraad voor gehandicaptenzorg:

 • voorzitter: Eelco Joosten 
 • secretaris: Sofie de Reus
 • penningmeester: Miranda Coenen en Carola Mastenbroek (gedeelde functie)
 • meewerkend lid: Marcel van Dongen
 • avondleden: Brian Wildschut (pr-groep), Adrie Akkermans (pr-groep), Coby de Mul en Saskia van der Haar
 • coach/ondersteuner: Marianne Mosheuvel

Lid worden of vergadering bijwonen? Mail naar clientenraad.gz@pameijer.nl.

Meedenken als familielid

Familieleden en (wettelijke) vertegenwoordigers van cliënten in de gehandicaptenzorg kunnen meedenken in lokale verwantenraden en in de centrale verwantenraad. Alle verwantenraden praten, denken en beslissen mee met het bestuur en de directie. Bijvoorbeeld over het ondersteuningsplan. Of hoe de familie kan helpen bij de ondersteuning. Of over mantelzorg. Op deze pagina verzamelt de centrale verwantenraad GZ de informatie over belangrijke thema’s en vind je nieuwsbrieven, jaarverslagen en werkplannen.

Meedenken als medewerker

Onze medewerkers denken mee in de ondernemingsraad over de organisatie, belangrijke beslissingen en arbeidsomstandigheden.
In de ondernemingsraad zitten 15 medewerkers. Zij worden gekozen door alle medewerkers. Elke 3 jaar zijn er verkiezingen.

Meer weten? Mail naar ondernemingsraad@pameijer.nl of bel 088 271 00 00.

Heb je een klacht? Vertel het ons!

Ben je cliënt, familie van of gewoon betrokken? En heb je een compliment of een klacht? Of wil je met iemand praten? Bijvoorbeeld over de ondersteuning, een locatie of een team? Vertel het ons.

Lees verder

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.