Feiten & cijfers

Voor iedereen die het fijne over ons wil weten. Trouwens, mis je informatie? Of is iets niet duidelijk? Laat het ons vooral weten, dat waarderen we enorm.

Aantal medewerkers

3.034 medewerkers / 1.982 fte
130 stagiaires / 65 fte
870 vrijwilligers

Aantal cliënten

6.129

Altijd ondersteuning

De meeste ondersteuning krijg je direct. Maar jammer genoeg moet je soms even wachten. Hoe lang het precies is, kan Pameijer je vertellen. Ter geruststelling, in de tussentijd ondersteunen we je altijd. In Zuid Holland Zuid heeft Pameijer geen wachtlijst binnen de contractafspraken met de gemeenten.

Kwaliteit

Benieuwd naar hoe wij werken aan de kwaliteit van onze ondersteuning? Lees dan het kwaliteitsrapport 2020 of de versie voor cliënten.

Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn. Daarom vragen we elk jaar wat ze vinden. Afgelopen jaar gaven ze ons een 8,1. Daar zijn we trots op! Natuurlijk proberen we een hoger cijfer te halen. Daarom investeren we elke dag in verbeteringen, opleidingen en innovatie.

Daarnaast zijn we trots op ons kwaliteitskeurmerk CIIO. Dit betekent dat de CIIO onze dienstverlening professioneel vindt: onze cliënten worden gehoord en onze ondersteuning is betrouwbaar, effectief, veilig en op tijd. Ook fijn: het CIIO gaf speciaal complimenten voor onze communicatie en ons scholingsaanbod.

Beeldmerk_2016_ISO9001_CIIO-Liggend-v2-0.jpg

Sinds 2018 hebben we ook de NEN7510 certificering behaald. Dit is een norm voor informatiebeveiliging in de zorg. De certificering is gericht op de informatievoorziening rondom cliënten en medewerkers van Pameijer. Hiermee wordt bevestigd dat we er alles aan doen om zorgvuldig om te gaan met de informatie van cliënten.

NEN-7510_DNV-GL_RGB-1-.JPG

Raad van Toezicht

Voorzitter: R.H.J. Wondolleck 
Vicevoorzitter: A.H. Lieftinck 
M. Polak
W.L. Gillis-Burleson
T.J. de Meij
M.C.M. Huisman
F. Gronheid

Raad van Bestuur

Bestuursvoorzitter Financiën en Bedrijfsvoering: Arend Vreugdenhil
Bestuurslid Kwaliteit van Dienstverlening: Arnold van Doorn
Bestuurslid Organisatie van Dienstverlening: Aimee Heijdenrijk

Jaarverslag

Wil je weten hoe het met Pameijer ging in het afgelopen jaar? Lees dan het jaarverslag 2020

Het organogram