Feiten & cijfers

Voor iedereen die het fijne over ons wil weten. Trouwens, mis je informatie? Of is iets niet duidelijk? Laat het ons vooral weten, dat waarderen we enorm.

Aantal medewerkers

31-12-2017:
786 vrijwilligers
2.422 medewerkers / 1868 fte
130 stagiaires / 65 fte

Aantal cliënten

2017: 6.468

Altijd ondersteuning

De meeste ondersteuning krijg je direct. Maar jammer genoeg moet je soms even wachten. Hoe lang het precies is, kan Pameijer je vertellen. Ter geruststelling, in de tussentijd ondersteunen we je altijd. In Zuid Holland Zuid heeft Pameijer geen wachtlijst binnen de contractafspraken met de gemeenten.

Kwaliteit

Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn. Daarom vragen we elk jaar wat ze vinden. Afgelopen jaar gaven ze ons een 7,2. Daar zijn we trots op! Natuurlijk proberen we een hoger cijfer te halen. Daarom investeren we elke dag in verbeteringen, opleidingen en innovatie.

Daarnaast zijn we trots op ons kwaliteitskeurmerk CIIO. Dit betekent dat de CIIO onze dienstverlening professioneel vindt: onze cliënten worden gehoord en onze ondersteuning is betrouwbaar, effectief, veilig en op tijd. Ook fijn: het CIIO gaf speciaal complimenten voor onze communicatie en ons scholingsaanbod.

Beeldmerk_2016_ISO9001_CIIO-Liggend-v2-0.jpg

Sinds 2018 hebben we ook de NEN7510 certificering behaald. Dit is een norm voor informatiebeveiliging in de zorg. De certificering is gericht op de informatievoorziening rondom cliënten en medewerkers van Pameijer. Hiermee wordt bevestigd dat we er alles aan doen om zorgvuldig om te gaan met de informatie van cliënten.

NEN-7510_DNV-GL_RGB-1-.JPG

Raad van Toezicht

Voorzitter: R.H.J. Wondolleck 
Vicevoorzitter: A.H. Lieftinck 
S.J. van Driel
W.L. Gillis-Burleson
T.J. de Meij
M.C.M. Huisman
F. Gronheid

Raad van Bestuur

Bestuursvoorzitter: Linda Boot 
Bestuurslid Kwaliteit van Dienstverlening: Arnold van Doorn
Bestuurslid Financiën en Bedrijfsvoering: Arend Vreugdenhil

Jaardocument en kwaliteitsrapport

Wil je weten hoe het met Pameijer ging in het afgelopen jaar? Lees dan het Jaardocument 2018. Of bekijk het Kwaliteitsrapport 2018

Het organogram