woonlocatie Talingstraat

Woonlocatie Talingstraat is in een groen, rustig gedeelte van Rotterdam-Hoogvliet. Er wonen in totaal 20 mensen, verdeeld over 4 verdiepingen. Je hebt je eigen kamer. De andere bewoners vind je in de gezamenlijke woonkamer. Hier eet je samen, of je kunt er tv-kijken of een kopje koffie drinken. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. De wooncoaches zijn van 07.30 tot 22.00 uur aanwezig. In de nacht is er een wakende slaapwacht.

Hoe woon je?

De locatie is verdeeld in 4 etages. Er zijn 18 kamers. Ook 2 andere woningen in de wijk horen bij deze locatie. In totaal wonen er 20 mensen. Je hebt je eigen kamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. De badkamer en keuken deel je met de andere bewoners. Heb je zin in een praatje? Dan vind je de wooncoaches en andere bewoners in de gezamenlijke woon- en eetkamer op de eerste verdieping of in de tuin.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren, lezen of je kamer schoon maken. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners in de woonkamer. Ook koken en eten we samen.

"Door het wonen op de Talingstraat werk ik aan mijn toekomst!"

Eric, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Bovensim 26 in Rotterdam. Dit is in een rustige, groene en dorpsachtige buurt in het oude gedeelte van Hoogvliet. De bushalte is op loopafstand en ook de tram stopt vlakbij. Het metrostation in de buurt is Maashaven. Bij winkelcentrum Zuidplein zijn supermarkten en andere winkels, dit is ongeveer een kwartiertje lopen. Daar vind je ook het Zuiderpark, waar je lekker kunt wandelen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.