woonlocatie 's-Gravenhof - Hortensia

Woonlocatie  ’s-Gravenhof – Hortensia in Ridderkerk bestaat uit 19 appartementen. Deze liggen verspreid in 1 flat. En in de wijk. De bewoners organiseren regelmatig leuke dingen samen. En als je dat wilt, kun je samen eten. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. De wooncoaches zijn tussen 7.30 - 22.30 uur aanwezig.  Daarna is een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 10 appartementen. Deze zijn verspreid over verschillende verdiepingen van 1 flat. Ook 9 appartementen verspreid door de wijk horen bij deze locatie. In totaal wonen er 19 mensen. Je hebt je eigen woning, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, sporten, schoonmaken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, tijdens openingstijden samen koffiedrinken met andere bewoners. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je mee-eten in de gezamenlijke ruimte. De bewoners organiseren zelf regelmatig leuke dingen samen. Zoals een filmavond in één van de woningen, of samen wandelen. Eens  in de 6 weken is er een bewonersvergadering. Hier  mag je meebeslissen over dingen die gaan over wonen bij deze locatie.

"We worden als bewoner overal bij betrokken. Ook als we nieuwe wooncoaches krijgen. Dat vind ik belangrijk."

Karel, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Hortensiastraat 110 in Ridderkerk. Dit is in een rustige omgeving in Ridderkerk-West. Er zijn winkels op een paar minuten lopen en het winkelcentrum is 10 minuten lopen. Vlakbij zitten een park, een kinderboerderij en sportmogelijkheden. Ook de bushalte is op loopafstand.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.