woonlocatie Luit Schalmei

Woonlocatie Luit Schalmei is in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Er wonen in totaal 14 mensen, verspreid over 2 lage flats. Je hebt je eigen appartement. Het openbaar vervoer is dichtbij en in de buurt zijn ook wandel- en recreatiemogelijkheden. Van 8.00 tot 22.00 uur zijn de wooncoaches aanwezig. Daarna kun je gebruik maken van de slaapwacht van een andere locatie.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit appartementen verspreid over 2 flats van 4 verdiepingen. In totaal wonen er 14 mensen via Pameijer. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach.  Iedere dinsdag is er van 14.30 tot 16.00 uur inloop in het kantoortje van Pameijer, in één van de flats.

"Ik woon hier lekker rustig, met openbaar vervoer dichtbij."

Peter, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Luit 66 in Rotterdam. Dit is in een rustig gedeelte van de wijk Zevenkamp, met veel laagbouw. De flats zijn tegenover metrostation Nieuw Verlaat. Er is een supermarkt op loopafstand. Winkelcentrum Hesseplaats is 1 metrohalte verder. Het Wollefoppenpark en het Zuidelijk Wijkpark zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Met de fiets ben je zo bij de Zevenhuizerplas en Nesselande, waar een strandje en boulevard zijn. Ook recreatiecentrum Zevenkampse Ring, met onder andere een zwembad, is dichtbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.