woonlocatie Genuahof

Woonlocatie Genuahof is in de Rotterdamse wijk Oosterflank. De locatie bestaat uit 5 woningen voor meerdere mensen en 5 appartementen in een flat.  Je hebt je eigen kamer. De andere bewoners vind je in de woonkamer. Met hen kun je samen koken en eten. De wooncoaches zijn van 8.00 tot 21.00 uur aanwezig. Daarna  is er een slaapwacht.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 5 woningen waar elk 3 mensen wonen. Ook zijn er 5 appartementen in een flat. Er wonen in totaal 20 mensen. Bewoners van de appartementen hebben een eigen voordeur, keuken en badkamer. Woon je in een woning met meerdere mensen? Dan deel je de badkamer en keuken. Je hebt er je eigen kamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje tv-kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de gezamenlijke woonkamer.  

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Je start je dag zelfstandig op. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Er zijn vaste medicatiemomenten. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Of samen koken en eten.

"Het samenwonen biedt ook veel gezelligheid. We leren veel elkaar."

Tim, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Kobehof 5 in Rotterdam. Dit is in de wijk Oosterflank, een gemengde wijk met hoog- en laagbouw. Winkelcentrum Oosterhof en winkelcentrum Alexandrium met megastores zijn op loopafstand. Je kunt de fiets pakken naar het Kralingse Bos. Of een wandeling maken in een wijkpark dichtbij. Metrostation Oosterflank en treinstation Alexander zijn op loopafstand en er is ook een bushalte in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.