Leerrecht Pilot VO

Meedoen en ontwikkelen, ook als dat op school niet is gelukt. De ‘Leerrecht pilot VO’ kan helpen door onderwijs en begeleiding op maat voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar met een normaal tot bovengemiddeld IQ.

Voor wie

De ‘Leerrecht pilot VO’ is voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die een normaal of bovengemiddeld IQ hebben. De jongere moet ingeschreven zijn op een school die valt onder het samenwerkingsverband KoersVO. Door problemen op school loopt de jongere vast in zijn/haar ontwikkeling, waardoor naar school gaan niet meer lukt.

Ondersteuning

De ‘Leerrecht pilot VO’ biedt een onderwijs- en begeleidingsprogramma op maat. Er is ruimte voor jongeren om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door middel van individuele activiteiten, maar ook door groepsactiviteiten met andere jongeren.

Resultaat

De jongere krijgt weer onderwijs binnen een veilige omgeving. Dit kan betekenen dat de jongere uiteindelijk weer naar school gaat of op zoek gaat naar passend werk.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Ontwikkelcentra ook voor zeer jonge kinderen

    Tijdens de Week van het jonge kind (8 – 12 april) wordt aandacht gevraagd voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind (0 – 6 jaar). Wist u dat onze Ontwikkelcentra ook toegankelijk zijn voor zeer jonge kinderen? In principe 2 jaar, maar bij voldoende diagnostiek is eerder mogelijk.

    Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.