1 op 1 (online) praten

Heb je behoefte aan een gesprek met een (ervaringsdeskundige) medewerker van Pameijer? 'Gewoon' voor een praatje? Of omdat je een vraag hebt. Of omdat je iets wilt delen of bespreken. Vraag een 1 op 1 gesprek aan.

Wil je met iemand praten om even je verhaal kwijt te kunnen wanneer anderen niet beschikbaar zijn? Dat kan via de mail, telefoon, beeldbellen of WhatsApp met een (ervaringsdeskundige) gastvrouw of gastheer. 

Over elk onderwerp

Het contact kan over van alles gaan. Een praatje om de dag te beginnen. Of een welkome break tussen de middag. Maar ook om mogelijke zorgen te delen of eenzaamheid tegen te gaan. Uiteraard blijft alles wat wordt besproken vertrouwelijk.

Carola: “Ik kreeg goede tips hoe ik om moet gaan met roddelen over de chat. Ik vond het lastig om te doen, maar ik kreeg na afloop complimenten voor wat ik had gedaan. Dat steunde me.”

Verwanten

Ook verwanten zitten soms nog met vragen. Er niet is altijd tijd voor één op één contact met begeleiders. Vraag een gesprek aan met een (ervaringsdeskundige) gastvrouw of gastheer.

Vraag een gesprek aan

Vul dan hieronder je gegevens in en de manier waarop je iemand wilt spreken. Een (ervaringsdeskundige) medewerker neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Doe mee op Facebook

Ben je op zoek naar meer tips, ideeën of contact? In onze besloten Facebookgroep Samen online wordt veel gedeeld! Neem je een kijkje?