Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Je wilt nieuwe mensen leren kennen. Misschien ben je op zoek naar een vriendschap of relatie. Of zoek je af en toe een maatje om iets leuks mee te doen. Bijvoorbeeld om samen iets te drinken, te sporten of naar de film te gaan. Vind je het last om contact te leggen? Dan is ABCDate misschien iets voor jou.

Woonondersteuning voor mensen die zelfstandig wonen. We werken aan het versterken van de eigen kracht en het zelforganiserend vermogen.

Een veilige en stabiele woonomgeving voor jeugdigen met een verstandelijke beperking. Maatwerk en nabijheid op basis van de zwaarte van de beperking.

Deze trainingen bereidt de deelnemer voor op zelfstandig(er) wonen. Bijvoorbeeld: hoe maak je contact met je buren en hoe kom je rond?

Ondersteunen en coachen van de hulpvrager bij het vinden van een nieuwe woning. Passend bij de problematiek en het budget. Ook proberen we het eigen netwerk te activeren om hierbij te ondersteunen.

Een Buurtcirkel is een groep van 9 tot 12 deelnemers die bij elkaar in de buurt wonen. Met eigen talenten en vaardigheden ondersteunen ze elkaar. Het sociale netwerk vergroot.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. Iemand heeft een eigen zelfstandige woning. Als het nodig is, kan de wooncoach snel ter plaatse zijn.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. Iemand woont tijdelijk zelfstandig in een woning van Pameijer. En heeft nog (even) nabijheid nodig.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. De invulling van het traject is voor iedere cliënt anders. We kijken steeds naar ontwikkelkansen.

Begeleiding en ondersteuning op maat bij wonen, vrije tijd en sociale contacten. We kijken steeds naar ontwikkelkansen. Ook al woont iemand langdurig bij Pameijer, niemand staat stil.

Ondersteuningen

Sluit map

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.