Start opleiding tot ervaringsdeskundige voor professionals

Steeds meer medewerkers in de zorg die zelf ervaring hebben als cliënt in de GGZ willen deze ervaring professioneel in leren zetten. Zo kunnen ze cliënten vanuit een ander perspectief ondersteunen.

Howie the Harp voor medewerkers

Howie the Harp, de eenjarige opleiding tot ervaringsdeskundige voor mensen met een eigen ervaring in de psychiatrie, verslavingszorg of op psychosociaal gebied, kent een apart programma voor professionals die werken in de maatschappelijke sector én zelf een ervaring hebben.

Start nieuwe groep in 2017

Medio februari 2017 start een nieuwe opleidingsgroep voor professionals bij de locatie Howie Rotterdam. Staat u stevig in uw schoenen en wilt u met uw eigen ervaring anderen ondersteunen? Of kent u mensen die dat ook graag willen? Bekijk dan de mogelijkheden die Howie u kan bieden!

Informatiebijeenkomst

Wilt u meer weten over deze eenjarige opleiding? Of wilt u een keer langs komen om de sfeer te proeven? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op:

Woensdag 11 januari 2017

19.00 – 21.00 uur (start programma 19.30 uur)

Koninginneweg 300, 3078 GS Rotterdam

Meer weten?

Aanmelden of vragen stellen kan via howietheharpmme@pameijer.nl of bellen naar 010-870 07 40. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vertel het door