Rotterdam Ahoy verlengt samenwerking met Pameijer

Sinds vorig jaar zomer worden alle inpandige schilderwerkzaamheden in Rotterdam Ahoy uitgevoerd door een team van Pameijer. De samenwerking verloopt voor beiden succesvol en wordt daarom weer met een jaar voortgezet. Spil in de goede samenwerking is coördinator Richard Dahler, die de cliënten van Pameijer begeleidt in Ahoy. Deze cliënten hebben doorgaans moeite om mee te draaien in de samenleving en geven op deze wijze een belangrijke, positieve bijdrage aan de uitstraling van Ahoy.

Drie keer in de week verzorgt Richard Dahler, die inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, met maximaal 6 cliënten van Pameijer de schilderklussen. Prioriteit 1 heeft het publieksgedeelte, daarna komt het backstagegebied en vervolgens het kantorenpand. Naast het schilderen pakken ze ook kleine verhuisklusjes in de accommodatie op. Richard Dahler: “Ik werk al meer dan 10 jaar in Ahoy en sinds een jaar voor Pameijer. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en haal veel voldoening uit het begeleiden van de cliënten. Mijn doel is om hen, naast schildersvaardigheden, ook zelfredzaamheid en een goede werkhouding bij te brengen. Dit vergroot hun kans om op termijn in te stromen bij een schildersbedrijf. Een van de cliënten loopt nu bijvoorbeeld stage en daar ben ik ontzettend trots op.”

Lars van Vliet, coördinator E&W van Rotterdam Ahoy, is zeer tevreden: “Rotterdam Ahoy wordt intensief gebruikt. Op jaarbasis vinden hier 220 evenementen plaats, en dat zorgt voor slijtage. Het team van Pameijer, onder de gemotiveerde begeleiding van Richard Dahler, pakt het schilderwerk snel en uiterst professioneel op. Zo hebben zij de gehele Ahoy Arena opnieuw geschilderd.”

Pameijer

Pameijer levert sinds 1926 ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Dagelijks ondersteunen 2.700 medewerkers circa 6.500 cliënten vanaf 200 locaties in de Rijnmond en omstreken. Pameijer werkt integraal en helpt bij opgroeien, wonen, werken, levensvaardigheden en sociaal contact. Dagelijks werken aan een samenleving waarin iedereen van betekenis kan zijn.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege de combinatie van een indoor arena (de Ahoy Arena), Beurs- & Evenementenhallen en een Congres- & Vergadercentrum. De Ahoy Arena wordt veelal gebruikt voor entertainment, sport, concerten en business events. In de zes Beurs- & Evenementenhallen vinden (inter)nationale beurzen en evenementen plaats. Het naastgelegen Congres- & Vergadercentrum en de Beurs- & Evenementenhallen staan in directe verbinding met de Ahoy Arena.

Vertel het door