3.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

Tijdens het jaarlijkse Lichtjesdiner van het Sophia Kinderziekenhuis werd een schilderij van Laan Irodjojo van Atelier Herenplaats geveild voor 3.000 euro. De opbrengst van de veiling, geleid door Alexander Pechtold, is bestemd voor onderzoek naar de ontwikkeling van de hersenen van te vroeg geboren kinderen met ernstige aangeboren afwijkingen.

Lichtjesdiner

Het Sophia kinderziekenhuis organiseert ieder jaar in december het zogenaamde Lichtjesdiner. Veel sponsoren verlenen hun medewerking of staan een product af voor de veiling. Kunstenaar Laan Irodjojo maakte een schilderij dat werd geveild voor 3.000 euro.

Atelier Herenplaats

In Galerie Atelier Herenplaats kunnen mensen met artistiek talent en een beperking hun talenten verder ontwikkelen. Ruim 40 kunstenaars werken hier aan hun projecten. Mensen kunnen opleidingen volgen, er is een kunstuitleen en er zijn regelmatig exposities te bewonderen. Dit jaar bestaat Atelier Herenplaats 25 jaar, dat we onder andere vieren met een jubileumexpositie en jubileumboek.

Kunst als cadeau

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw relatie of uw medewerkers? Een kunstwerk van Atelier Herenplaats is altijd uniek én persoonlijk! Ontwerpen zijn ook verwerkt op verschillende kleding, assecoires en gebruiksvoorwerpen. In beperkte oplage beschikbaar, dus altijd exclusief. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op Atelier Herenplaats of Rotterdams handwerk.

Vertel het door