woonlocatie Varnasingel

Woonlocatie Varnasingel is in Rotterdam-Oosterflank, voor mensen vanaf 50 jaar. Je hebt er je eigen appartement. Heb je zin in gezelligheid? Dan is er ook een biljartzaal, bibliotheek en restaurant. Bij Varnasingel doe je veel samen met je wooncoach. Zo kun je samen boodschappen doen of naar een ziekenhuisafspraak. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Bij Varnasingel wonen in totaal 16 mensen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken?  Dan vind je de andere bewoners  in de gezamenlijke ruimte. Hier is ook een biljartzaal, bibliotheek, recreatieruimte en restaurant. In het dienstencentrum bij Varnasingel is verder alles wat je nodig hebt: een kapper, fysiotherapeut , huisarts, diabetesverpleegkundige, diëtiste en pedicure. 

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een besteding hebt.  Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of je gaat met je wooncoach samen boodschappen doen, de post afhandelen of het huishouden doen. Ook kun je ondersteuning krijgen als je een afspraak hebt in het ziekenhuis of bij de tandarts. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Elke dag is er ‘s ochtend en ‘s avonds een koffie halfuurtje. Iedere maand eten we ook samen.  Om de week is het restaurant op zondag geopend.

"Ik heb hier een heel veilig gevoel!"

Cor, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Varnasingel 608 in Rotterdam, in de wijk Oosterflank. Een Huis van de Wijk is op loopafstand, hier kun je een kopje koffie drinken en een praatje maken. Ook de inloop van Activering- en ontmoetingscentrum Sjanghailaan is te voet bereikbaar. Heb je zin in een rustige wandeling? Voor de deur van Varnasingel ligt een groen park. Voor de winkels kun je terecht in het grote winkelcentrum Alexandrium. Dit is dicht in de buurt. Er stopt een bus voor de deur en metrohalte Oosterflank zit vlakbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.