woonlocatie Tagoreplaats

Woonlocatie Tagoreplaats is in de rustige Rotterdamse wijk Ommoord. De locatie bestaat uit 26 appartementen, verspreid in flats door de wijk. Je hebt je eigen appartement. Er is een kantoortje van Pameijer. Daar kun je elke dag langs voor een kop koffie  en een praatje met andere bewoners. Van 8.00  tot 21.30 uur zijn de wooncoaches aanwezig. Daarna is er een slaapwacht.

Hoe woon je?

Bij deze locatie wonen 26 mensen, verspreid door de wijk. De appartementen zijn verdeeld over 6  flats van 14 tot 20 verdiepingen hoog. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan kun je langs lopen bij het kantoortje van Pameijer.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen.  Wil je andere bewoners ontmoeten? Doordeweeks is er elke dag een koffiemoment op het kantoortje van Pameijer. De 1e donderdag van de maand koken en eten we samen. Ook doen we samen de boodschappen. Hiervoor kun je je inschrijven.

"Het geeft een veilig gevoel dat er altijd iemand bereikbaar is."

Khalid, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Tagoreplaats 19 in Rotterdam. Dit is in de rustige en groene wijk Ommoord, met veel hoogbouw. Winkelcentra Hesseplaats en Binnenhof zijn dichtbij. Ook metrostation Hesseplaats is vlakbij. Op loopafstand is er een bushalte. Daar kun je de bus pakken naar  treinstation en  groot winkelgebied  Rotterdam Alexander. Heb je zin in een wandeling door het groen? Het Wollefoppenpark en het Hoge en Lage Bergse Bos zijn makkelijk bereikbaar.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.