Woonlocatie Sluiskreek

Woonlocatie Sluiskreek is in de Rotterdamse wijk Lombardijen, tegenover het Maasstad Ziekenhuis en station Lombardijen. Je woont er in een flat van 10 verdiepingen. Daar heb je je eigen appartement. Elke avond is er een koffiemomentje waarop je andere bewoners kunt ontmoeten. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Bij deze locatie woon je in een flat van 10 verdiepingen. Dit is een ouderencomplex. In totaal wonen er 16 mensen via Pameijer. De 16 appartementen zijn verspreid over de flat. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan kun je in het kantoortje van Pameijer langs komen voor een kopje koffie. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met een praatje met de wooncoaches, tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Iedere avond is er van 19.00 tot  19.30 uur een koffiemoment in het kantoortje van Pameijer. Daar kun je de andere bewoners ontmoeten en een kopje koffie drinken.

"Ik woon hier prima. Alles dichtbij en mensen die me begrijpen."

Timothy, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Sluiskreek 566 in Rotterdam. Dit ligt in de groene wijk Lombardijen in Rotterdam-Zuid, tegenover het Maasstad Ziekenhuis. Sluiskreek is ook tegenover treinstation Lombardijen. De bus en trams richting Zuidplein stoppen voor de deur. Winkelcentrum Keizerswaard is met de tram gemakkelijk bereikbaar. Heb je zin in een wandeling door het groen? Op loopafstand is er een wijkpark.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.