woonlocatie Sluiskreek

Woonlocatie Sluiskreek ligt in de Rotterdamse wijk IJsselmonde. De woningen hebben een eigen keuken en sanitair. Heb je zin in gezelligheid? Dan kan je koffie drinken in de ontmoetingsruimte. Van 7.30 tot 22.00 uur zijn de wooncoaches beschikbaar. Na 22.00 uur is de slaapwacht aanwezig.

Hoe woon je?

De woonlocatie bestaat uit 19 woningen op een gang op de 1e etage. Vooraan op de gang bevindt zich het kantoor van de begeleiding en ruimte voor de slaapwacht. Je hebt je eigen woning met een keuken en sanitair. Daar slaap je, eet je en ontvang je jouw ondersteuning en visite. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Deze is op bepaalde tijden geopend. Bij deze locatie horen ook nog 5 andere woningen, die zijn verspreid over de wijk.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Je eet in je eigen woning en er zijn mogelijkheden om samen te eten, dit bespreek je met je wooncoach.

"Ik krijg hier rust in mijn hoofd. Dat betekent voor mij geluk"

Marjan, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Sluiskreek 322 in Rotterdam. Deze locatie bevindt zich in de groene wijk IJsselmonde naast station Lombardijen en het Maasstadziekenhuis. Met het OV ben je binnen 5 minuten bij winkelcentrum Keizerswaard.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.