woonlocatie Reyerdijk

Woonlocatie Reyerdijk ligt in Rotterdam-IJsselmonde, vlakbij winkelcentrum Keizerswaard. Je hebt er je eigen kamer en eet elke dag samen met de andere bewoners. ’s Avonds kun je ook samen koffie drinken of  tv-kijken en soms gaan we er met z’n allen op uit. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Bij deze locatie wonen in totaal 20 mensen. Er zijn 3 huiskamers die met elkaar verbonden zijn door een gang. Op de 1e en 2e verdieping zijn de appartementen van de bewoners. Er is geen lift, maar 2 kamers op de begane grond zijn toegankelijk voor rolstoelen. Bij Reyerdijk heb je je eigen kamer, met je eigen keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de huiskamer of tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie. Samen met je wooncoach maak je jouw ondersteuningsplan. We richten ons  steeds meer op het delen van verantwoordelijkheden met de andere bewoners. Zo leer je samen of alleen om (kleine) stappen te zetten.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt.  Als je thuiskomt kun je samen met de wooncoaches of vrijwilligers het avondeten koken. We eten samen en ruimen ook samen op. Hierna is het tijd voor ontspanning en zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met  een hobby, (samen) tv-kijken of muziek luisteren. Je kunt, als je dat wilt, ook koffie drinken met andere bewoners. Soms gaan we er samen op uit.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Reyerdijk 71 in Rotterdam, in stadsdeel  IJsselmonde. Op steenworp afstand ligt winkelcentrum Keizerswaard en tegenover Reyerdijk is de bus en tramremise. Treinstation Lombardijen is 10 minuten lopen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.