woonlocatie Polderlaan

Woonlocatie Polderlaan ligt in de Rotterdamse wijk Feijenoord. Er wonen mensen met een dubbele diagnose: psychiatrische problemen en een verslavingsachtergrond. De locatie bestaat uit appartementen in 1 pand en woningen verspreid door de wijk. Je hebt je eigen appartement of woning. Elke dag zijn er 3 koffiemomenten waarbij je andere bewoners kunt ontmoeten. Ook koken en eten we samen. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 10 appartementen in 1 pand. Dit pand heeft  4 ingangen. Ook 25 woningen verspreid door de wijk horen bij deze locatie. In totaal wonen er 35 mensen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de gezamenlijke ruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Je start je dag zelfstandig op. Of met hulp, als je die nodig hebt. Daarna neem je je medicijnen in. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen.  Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Drie keer per dag is er een koffiemoment in de gezamenlijke ruimte.  We koken en eten gezamenlijk, maar dat is niet verplicht.

"Ik woon hier fijn. Ik kan altijd terugvallen op mijn begeleiders."

Jim, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Polderlaan 52G in Rotterdam. Dit is in Feijenoord, een multiculturele, levendige wijk.  Winkelcentrum Zuidplein is in de buurt, met de fiets of het openbaar vervoer ben je er zo. Op loopafstand stoppen verschillende  trams en bussen. In ongeveer  20 minuten ben je in het centrum van Rotterdam.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.