woonlocatie Palladiostraat

Woonlocatie Palladiostraat is in de Rotterdamse wijk Het Lage Land/Prinsenland, voor mensen die goed zelfstandig kunnen wonen. In de flat zijn 24 appartementen van Pameijer en je hebt je eigen woning. Daar kook en eet je, maar je kunt er ook voor kiezen om te eten bij het dichtbij gelegen ontmoetingscentrum Prinsenhof. Er is van 9.00 tot 22.00 uur ondersteuning aanwezig. Daarna is er er altijd een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

Bij Palladiostraat woon je in een flat van 11 hoog. In totaal zijn er 24 appartementen van Pameijer, verspreid door de flat. Ook 1 woning buiten de Palladiostraat hoort bij deze locatie. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer.  Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de ontmoetingsruimte. Deze is op bepaalde tijden geopend.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Als je thuiskomt, kook je voor jezelf. Of je kunt, tegen betaling, eten in ontmoetingscentrum Prinsenhof. Dit ligt achter de flat. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Bij ontmoetingscentrum Prinsenhof kun je ook samen koffie drinken met andere bewoners.

"Het is een mooi huis en er werken aardige begeleiders."

Chantal, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Palladiostraat 16 in Rotterdam, in de wijk Het Lage Land/Prinsenland. Het ligt op enkele minuten lopen van winkelcentrum Lage land, met verschillende supermarkten en andere winkels. Het is een gezellige buurt waar voornamelijk oudere mensen wonen. Er is een zwembad dichtbij en er zijn paden om een leuke wandeling te maken. Metrohalte Prinsenland ligt op 7 minuten lopen en er is een bushalte praktisch voor de deur.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.