woonlocatie Noordmolen

Woonlocatie Noordmolen bestaat uit 2 panden in Rotterdam Noord. Er zijn woningen voor bewoners die zelfstandiger zijn, en voor mensen die meer ondersteuning nodig hebben. Je hebt je eigen woning. Je kunt 3 keer per dag mee-eten als je wilt. De wooncoaches zijn aanwezig van 8.00 uur tot 21.30 uur. Daarna is een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 2 panden. Er zijn 18 woningen voor bewoners die meer zelfstandig zijn. En 6 woningen voor mensen die meer ondersteuning nodig hebben. In totaal wonen er 26 mensen.
In het pand met 18 woningen heb je eigen woning met een eigen badkamer en keuken, je deelt je toilet met een ander bewoner. In het pand met 6 woningen heb je een eigen woning, badkamer en toilet, in deze woning heb je geen keuken. Je kunt drie keer per dag mee-eten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de gezamenlijke koffieruimte.

Eigen badkamer

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt ook samen koffie drinken met andere bewoners. Elke dag ontbijten, lunchen en eten we ’s avonds samen. Wil je mee-eten? Dan kun je je hiervoor inschrijven. Als je dat wilt, kijken we samen tv, doen we spelletjes, spelen we bingo en maken we soms een uitje.

"Ik vind het fijn om in een winkelstraat te wonen. Alles is gemakkelijk bereikbaar."

Jerry, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Noordmolendwarsstraat 39a in Rotterdam. Dit is in Rotterdam Noord:  één van de creatiefste wijken van de stad. Het is er oer-Rotterdams: gezellige vooroorlogse straatjes, prachtige singels, stoere kades en ruime pleinen. Winkels, tram en bus zijn op loopafstand. Ook het Kralingse Bos is te voet of op de fiets goed bereikbaar.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.