woonlocatie Nesselande

Woonlocatie Nesselande ligt in de Rotterdamse wijk Nesselande. Je hebt er je eigen appartement in een flat, waar in totaal 24 mensen via Pameijer wonen. Woont Nesselande is een ideale doorstroomlocatie.
Een vervolgstap voor cliënten die al eerder een intramurale dienstverlening hebben ontvangen, toe zijn aan meer zelfstandigheid en perspectief hebben om uit te stromen naar extramuraal wonen.
De woning kan een beschermde en monitorende factor zijn.

Hoe woon je?

Je woont  op de 3e verdieping van 2 lage flats die aan elkaar vastzitten. De 2 flats liggen tegenover elkaar, met een klein pleintje ertussen. In totaal wonen er 24 mensen via Pameijer. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. 

De woningen liggen tussen de woningen van reguliere huurders en/ of kopers en delen een gemeenschappelijk binnenplein. Het kantoor bevindt zich op de 1e verdieping in 1 van de 2 portieken.

Begeleidingsafspraken worden individueel met persoonlijk begeleiders op doordeweekse dagen gemaakt. Op kantoor is altijd een begeleider aanwezig voor calamiteiten of vragen van cliënten die niet kunnen wachten tot het begeleidingsmoment met de eigen begeleider(s) ’s Nachts is er een slapende wacht aanwezig voor calamiteiten.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

Begeleidingsafspraken worden individueel met persoonlijk begeleiders op doordeweekse dagen gemaakt. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar school, je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.  Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of sporten. 

"Ik ben er trots op dat ik hier woon. Het is een rustige buurt met een mooi uitzicht. Het strand en winkels zijn in de buurt. Ik voel me er veilig."

Willem, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Pantelleriapad 19 in Rotterdam. Dit ligt in de wijk Nesselande, in een groene omgeving. De winkels en andere voorzieningen zoals de apotheek en huisarts zijn dichtbij. Metrohalte Nesselande zit op 5 minuten lopen, je vindt daar ook de bushaltes. Vlakbij ligt de Zevenhuizenplas, met daarbij een strand met palmbomen waar je lekker kunt wandelen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.