woonlocatie Myrdalhof

Woonlocatie Myrdalhof is in de Rotterdamse wijk Ommoord. Bij Myrdalhof wonen mensen met psychische problemen, epilepsie, schizofrenie en andere stoornissen in het autistisch spectrum. Je hebt er je eigen kamer of woning. Heb je zin in gezelligheid? Dan vind je de andere bewoners in de gezamenlijke ruimte. Je kunt samen met hen koken en eten. Van 8.30 tot 22.00 uur zijn de wooncoaches beschikbaar. Na 22.00 uur is er een slaapwacht aanwezig.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 18 woningen waar in totaal 30 mensen kunnen wonen. In 2 blokken van 2 verdiepingen zitten in totaal 3 woningen waar meerdere mensen wonen. Ook een andere woning voor meerdere mensen  en 10 woningen verspreid door de wijk horen nog bij deze locatie.  Je hebt je eigen kamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Je deelt de badkamer en keuken met andere bewoners. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de gezamenlijke ruimte of tuin.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Na de wekronde ontbijt je zelfstandig en neem je je medicijnen in. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Iedere dag van de week wordt er gekookt. Iedereen heeft hierbij zijn eigen taken. Je kunt de hele dag gebruik maken van de inloop in het kantoortje van Pameijer.

"Ik woon hier lekker rustig. Er is altijd iemand bij wie ik terecht kan."

Simon, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Myrdalhof 9 in Rotterdam. Dit is in de rustige en groene wijk Ommoord. Je bent zo op de snelweg en bij winkelcentra Hesseplaats en Binnenhof.  Ook een natuurgebied aan de Rotte en het strandje van Nesselande zijn in de buurt. Op loopafstand zit ook een wijkpark. Vanaf metrostations Romeynshof en Graskruid is het ongeveer 5 minuten lopen naar Myrdalhof.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.