woonlocatie Klarinet

Bij woonlocatie Klarinet in Oud-Beijerland wonen 10 mensen met autisme en chronische psychische problemen. Je hebt er je eigen appartement. Maar je kunt ook,  als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners.  Of een kookworkshop volgen.  Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Bij deze locatie wonen in totaal 10 mensen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte of gezamenlijke tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Of samen eten of een kookworkshop volgen. Soms ondernemen we een uitstapje. Ook de feestdagen vieren we samen.

"Ik vind wonen en de begeleiding hier fijn. Ook mijn familie is er tevreden over."

Samira, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Klarinet 66 in Oud-Beijerland. Dit is in een rustige wijk aan de rand van het dorp. Er is een nieuw, klein winkelcentrum in de buurt.  Ook de bushalte voor de bus naar Rotterdam is vlakbij.  In de buurt is een park, waar je lekker kunt wandelen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.