woonlocatie Hoornweg

Woonlocatie Hoornweg is in de Rotterdamse wijk Overschie. Er wonen mensen met een verstandelijke of een ernstige meervoudige beperking. Je hebt je eigen appartement.  In de gezamenlijke ruimtes kun je koffie drinken of eten met de andere bewoners. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 27 appartementen. Daarvan zijn er 15 voor mensen met een verstandelijke beperking. En 12 appartementen zijn voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. De appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen van een gebouw. Ook 2 aanleunwoningen in de wijk horen bij deze locatie. In totaal wonen er 29 mensen.  Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keukenblok en badkamer. De appartementen liggen aan een gezamenlijke gang.

Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de gezamenlijke ruimte. Er is er eentje op elke verdieping en de ruimtes kunnen de hele dag worden gebruikt. Is het stil op jouw verdieping? Dan kun je altijd naar een gezamenlijke ruimte op een andere verdieping.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. Met de zorg die jij nodig hebt. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken of muziek luisteren. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners in de gezamenlijke ruimte. Ook eten we samen. Dit is niet verplicht, maar veel bewoners maken er gebruik van. De maaltijden worden verzorgd.

"Ik krijg hier persoonlijke aandacht. Mensen nemen echt de tijd voor je."

Simone, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Hoornweg 19 in Rotterdam. Dit is in stadsdeel Overschie, in een mooie en vriendelijke wijk. Op de begane grond van het gebouw zitten een huisarts en apotheek. Om de hoek is een winkelstraat: lekker makkelijk als je wilt winkelen. Op loopafstand zit een wijkparkje. Vlakbij is een bushalte. Daar pak je de bus naar bijvoorbeeld treinstation  Rotterdam Centraal.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.