woonlocatie Hoepelmaker

Bij woonlocatie Hoepelmaker  in Spijkenisse woon je in een eigen woning, verspreid door de wijk. Er is centraal gelegen een kantoortje van Pameijer met een inloop. Daar kun je elke dag koffie drinken met andere bewoners en 2 keer per week samen koken en eten, als je dat wilt. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Bij deze locatie wonen minimaal 25 mensen verspreid door de wijk, maar er komen nog meer woningen bij. Zo’n  9 woningen liggen rondom Hoepelmaker 180. Je hebt je eigen woning, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Bij het kantoortje van Pameijer is een inloop, daar vind je de wooncoaches en kun je andere bewoners ontmoeten. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je, een aantal keer per week bij jou thuis, om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Je start je dag zelfstandig op: zo ontbijt je zelf en haal je zelf je medicatie op. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.  Er wordt namelijk  verwacht dat je een dagbesteding hebt. Er zijn ook momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, elke dag samen koffie drinken met andere bewoners bij de inloop. Je kunt ook 2 keer per week samen koken en mee-eten bij de inloop.

"Ik ben blij dat ik hier ben komen wonen. Het is lekker rustig en ik slaap hier heel goed. Ik ben hier helemaal Zen."

Michael, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Hoepelmaker 180 in Spijkenisse. Dit is in de Gildenwijk, op een kwartiertje lopen van het centrum. Op 5 minuten lopen is een wijkcentrum en er is een kinderboerderij in de buurt. Je kunt ook makkelijk met het openbaar vervoer: metrohalte Spijkenisse Centrum is dichtbij, en er gaan ook bussen in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.