woonlocatie Groene Heuvel

Woonlocatie Groene Heuvel is in Spijkenisse. Je hebt er je eigen kamer, waar je rustig kunt zitten. Heb je zin in gezelligheid?  Dan kun je met de andere bewoners koffie drinken, wandelen, spelletjes doen of knutselen. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. Samen werken we aan de dingen die jij wilt bereiken.

Hoe woon je?

In het gebouw zijn 3 groepswoningen voor 5 tot 6 bewoners en 1 appartement. In totaal wonen er 18 mensen. Je hebt je eigen kamer, daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of een praatje? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte of tuin.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Je begint de dag zelfstandig,  of met ondersteuning als je dat nodig hebt. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.  Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Er zijn ook momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met muziek of tv kijken. We ontbijten, lunchen en eten ’s avonds samen. Als je dat wilt, kun je met de andere bewoners gezellig koffie drinken, spelletjes doen of wandelen. Op woensdagochtend kun je creatieve dingen maken  en op dinsdag- en donderdagavond koken we samen.

"Wonen hier is leuk! De begeleiders zijn lief. Ik vind mijn kamer en de tuin erg fijn. Ook de woonkamer en de andere bewoners zijn gezellig."

Thea, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Dreef 65-67 in Spijkenisse. Dit is midden in woonwijk de Akkers, dicht bij de winkels en openbaar vervoer. Zo zitten metrostations Heemraadlaan en De Akkers in de buurt. Lekker centraal dus!

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.