woonlocatie De Snip

Woonlocatie De Snip in Rotterdam-IJsselmonde bestaat uit 22 appartementen. Deze zijn verspreid over 4 flats in de wijk. Ook is er woonondersteuning voor gezinnen. Je hebt je eigen woning. Andere bewoners kun je ontmoeten tijdens de weekeind inloop. Doordeweeks zijn de wooncoaches van 9.00 tot 21.00 uur aanwezig. In het weekend is dat van 10.00 tot 21.00 uur. Daarna is er een slaapwacht telefonisch beschikbaar.

Hoe woon je?

Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de doelen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers) werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, schoonmaken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. In het weekeind er een inloop.

"Het is hier fijn wonen, de begeleiders zijn altijd vriendelijk."

Bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Hazendijk 5 in Rotterdam. Dit is in IJsselmonde, in een ruim opgezette, groene wijk. Er zijn verschillende tram- en bushaltes in de buurt. De Snip is ongeveer 5 minuten lopen van winkelcentrum Keizerswaard. Ook Activering- en ontmoetingscentrum Kreileroord is op loopafstand. Daar kun je dagelijks terecht voor activiteiten, vragen of gewoon een kopje koffie. In park ‘de twee heuvels’ kun je lekker wandelen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.