woonlocatie Charlois - Carnisse Oost

Woonlocatie Charlois - Carnisse Oost ligt in Rotterdam-Zuid, vlakbij winkelcentrum Zuidplein. Je hebt er je eigen studio en er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken.  Je kunt dagelijks met andere bewoners koffie drinken  in de ontmoetingsruimte.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 13 studio’s op de begane grond van een gebouw met 6 verdiepingen.  Het gebouw heeft een eigen restaurant en kapsalon. Alle woningen zijn rolstoelvriendelijk. Je hebt er een eigen studio  met een eigen voordeur, keuken en badkamer.  Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte op de begane grond. Deze  is elke dag open voor koffie,  lunch  en gezamenlijk avondeten. 

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je opleiding, vrijetijdsbesteding of(vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. We helpen je  met opstaan, als je dat nodig hebt.  Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met TV kijken of muziek luisteren. Of een goed gesprek met je wooncoach.  Elke dag koken en eten we samen in de ontmoetingsruimte. Je kunt hier aan meedoen, als je wilt.

"Ik heb lichamelijke ondersteuning nodig en vind het fijn dat er 24 uur per dag iemand is."

Nellie, bewoner

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Het adres is Beverlandsestraat 66B in Rotterdam. Dit ligt in de wijk Carnisse in stadsdeel Charlois. Metrostation Zuidplein en verschillende buslijnen zijn dichtbij. Aan de overkant van de straat is een klein park en het Zuiderpark is op loopafstand. Er zitten ook winkels op loopafstand, zoals winkelcentrum Zuidplein. De locatie ligt midden in de wijk, dus alles is dichtbij.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.