woonlocatie Barbeelsingel

Woonlocatie Barbeelsingel is in Hoogvliet. Je hebt je eigen kamer en woont er met 23 mensen. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. Je kunt samen met de andere bewoners koken en eten.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit een begane grond en een 1e verdieping (niet rolstoeltoegankelijk). In totaal wonen er 23 mensen. Je hebt een eigen kamer met een eigen voordeur, keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte of tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk  verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Met de andere bewoners kun je 2 keer per dag samen een kop koffie drinken. Ook kun je ervoor kiezen om 5 dagen per week samen met de anderen te koken en eten.

"Ik wandel graag langs de Oude Maas om mijn hoofd even leeg te maken. Mijn begeleider gaat ook vaak mee. Zo kan ik vertellen waar ik mee zit."

Anton, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Barbeelsingel 24 in het Rotterdamse stadsdeel Hoogvliet, in de wijk Zalmplaat. De locatie zit in een pas opgeknapt pand. Vlakbij de Oude Maas, een leuk wandel- en fietsgebied. Op 100 meter zit een bushalte en metrostation Zalmplaat is 700 meter lopen. Binnen 25 minuten zit je in het centrum van Rotterdam.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.